vole se

Ovo ljeto su izmjenjivali nježnosti i u Hrvatskoj, a sada su proslavili petu godišnjicu braka

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Instagram screenshot
09.09.2019.
u 08:00
Ove je godine glumac Neil Patrick Harris posjetio je i Hrvatsku, a zaustavili su se na najpopularnijoj destinaciji - otoku Hvaru.
Pogledaj originalni članak

Glumac Neil Patrick Harris kojeg smo upoznali kao simpatičnog Barneya Stinsona u seriji 'Kako sam upoznao vašu majku', proslavio je petu godišnjicu braka.

Na Instagramu je objavio fotografiju sa suprugom Davidom Burtkom te objavio dirljivu poruku.

Foto: Instagram screenshot

- Na današnji dan, prije pet godina, u seoskim predjelima središnje Italije, vjenčao sam se s ovim čudesnim čovjekom. David Michael Burtka i dalje nadahnjuje moju dušu, dotiče moj duh i održava vatru u mom srcu. Najbolja odluka ikad. Sretna ti godišnjica. Volim živjeti život s tobom - napisao je Neil ispod fotografije.

Ove je godine par posjetio i Hrvatsku, a zaustavili su se na najpopularnijoj destinaciji - otoku Hvaru. U braku su od 2014. godine, a zaručili su se čak pet godina prije samog vjenčanja. Naime, par je čekao da se legaliziraju istospolni brakovi u New Yorku. Vjenčanje su imali u Italiji, a na svadbi im je svirao poznati pjevač, Elton John.

Foto: Profimedia

Osim spomenute serije, Neil je glumio i u serijama 'The Music Blog of Dr. Awful' i 'Loser', za koju je dobio prestižnu nagradu Emmy. Okušao se i u filmovima 'Čovjek u potkrovlju', 'Ne naš sin', 'Naslijeđe grijeha', 'Harold and Kumar', 'The Best and the Brightest' i u popularnom filmu 'The Smurfs'.

Poznat je i na kazališnim daskama, a za ulogu u predstavama dobio je i tri nagrade 'Tony'.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

ZO
zoranos
09:20 09.09.2019.

Opet novinari provociraju - u HR to ne može biti brak. To što su oni sklopili van HR je njihova stvar, ali u RH oni nisu u braku - barem tako naš Ustav kaže. Dakle novirar piše protuustavni članak!

SV
sveznam1
12:03 09.09.2019.

na nepostenje i prvokaciju koji je odgovor?

IG
Igggy
09:03 09.09.2019.

Divan par u divnoj Hrvatskoj! Prekrasno! Živjela ljubav!