Istra u prvom planu

Ovim videom Miss Hrvatske predstavlja ljepote domovine na svjetskom izboru

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Angelica Zacchigna
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Angelica Zacchigna
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Angelica Zacchigna
23.11.2016.
u 14:11
Angelica Zacchigna u subotu ide u Washington gdje se 18. prosinca održava izbor za Miss svijeta
Pogledaj originalni članak

Miss Hrvatske Angelica Zacchigna u subotu putuje u Washington gdje će se 18. prosinca održati izbor za Miss svijeta, a gdje će se sljedećih mjesec dana naša predstavnica pripremati za veliko finale. Prije odlaska u Ameriku snimila je i video kojim predstavlja Hrvatsku s posebnim naglaskom na rodnu joj Istru.

- Ponosno vam predstavljamo video-prezentaciju lijepe Istre, Hrvatske i mene, Miss Hrvatske, u mojoj novoj avanturi u Washingtonu za "Miss World". Hvala od srca svima koji su sudjelovali, pomogli i trpili me - napisala je Angelica uz video koji je podijelila sa svojim obožavateljima i koji je dosad na Youtubeu pogledalo više od 12 tisuća ljudi. Komentari na video su pozitivni i svi s oduševljenjem tvrde kako već duže vremena nismo imali tako dobaar video kojim se naša ljepotica predstavlja u svijetu. 

Lijepa Angelica u videu otkriva po čemu je Istra tako posebna, a otkriva i kako joj je glazba važan segment života i zato želi završiti glazbenu akademiju kako bi se jednog dana mogla profesionalno baviti glazbom. 

>>Ovih 15 ljepotica u Šibeniku se priprema za veliko finale izbora za Miss Hrvatske

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.