Punili su trač rubriku

Ovi skandali i sumnjive smrti obilježile su svijet poznatih u zadnjih 20-ak godina

Foto: Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: DPA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Press Association/PIXSELL
Jennifer Lopez
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Youtube
Michael Jackson
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Reuters
Mel Gibson
Foto: Reuters/PIXSELL
Mel Gibson
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Press Association/PIXSELL
Kim Kardashian
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell, Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/PIXSELL
Michael Jackson
Foto: Reuters/Pixsell
Tiger Woods
Foto: DPA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Reuters
Bill Cosby
10.03.2018.
u 12:47
Pogledaj originalni članak

Akteri jednog od većih skandala iz sredine 90-ih su Pamela Anderson i Tommy Lee. Naime, snimka njihovog seksa snimljena 1995. godine dvije godine kasnije objavljena je u javnosti. Snimka je bila pohranjena u sefu njihove kuće, a ukrao ju je električar koji je obavljao popravak u njihovom domu. Snimka je objavljena na svim mogućim porno stranicama i u prvoj godini zarada na ovoj snimci je bila 77 milijuna dolara. 

Smrt princeze Diane u prometnoj nesreći 1997. godine šokirala je svijet i donijela niz teorija urota i zavjera. Na početku su svi krivili paparazze koji  su tu večer pratili princezu i njenog dečka, a kasnije se ispostavilo i kako je vozač Dianinog automobila bio pod utjecajem alkohola. Mnogi su smatrali kako je za njenu smrt kriva i kraljevska obitelj.

Na listi skandala nalazi se i seks skandal iz Bijele kuće. Javnost je 1998. godine saznala kako je američki predsjednik Bill Clinton imao aferu s 22-godišnjom pripravnicom Monicom Lewinsky. Clinton je najprije negirao da se išta dogodilo između njega i Lewinski, a na kraju je priznao. 

Te iste godine i popularni pjevač George Michael osvanuo je na naslovnicama svih novina kada je uhićen u javnom wc-u jednog parka u Beverly Hillsu. Tada  ga je uhitio policajac u civilu koji ga je zaskočio dok je kupovao seksualne usluge od jednog muškarca. Tada je i nakon dugo nagađanja pokojni pjevač potvrdio da je homoseksualac. 

Sean Combs i Jennifer Lopez tulumarili su u prosincu 1999. godine u jednom klubu na Manhattanu. U jednom trenutku došlo je do gužve i naguravanja u klubu i  čuli su se pucnji. Lopez i njen tadašnji dečko brzo su pobjegli, ali nisu daleko otišli. Policija ih je privela jer su u prtljažniku Seanovog automobila pronašli ukradeni pištolj. Sean je uhićen, a Lopez je puštena.

Winona Ryder postala je glavna vijest 2001. godine kada je uhvaćena u krađi u jednom trgovačkom centru. Skinula je zaštitnu oznaku sa stvari i potrpala ih je u svoju torbu, ali sigurnosne kamere su je snimile, a ni njena glumačka vještina nije joj pomogla i iz ove situacije se nije mogla izvući. Sljedeće godine je osuđena na tri godine uvjetno i morala je odraditi 480 sati dobrotvornog rada i morala je ići na psihološko savjetovanje.

Ekscentrični kralj popa Michael Jackson šokirao je javnost kada je 2002. godine na balkonu hotelske sobe u Berlinu preko balkona naginjao svog  devet mjeseci starog sina Princea. Maleni je preko glave imao ručnik a Jackson ga je držao samo jednom rukom, a kasnije je objasnio kako je to bila pogreška i  kako nije trebao tako pozdraviti obožavatelje.

Poljubac dviju žena na pozornici danas ne izaziva zgražanje, ali 2003. godine to je još uvijek bilo šokantno. Upravo takvu reakciju izazvale su Madonna i  Britney Spears koju su se poljubila na dodjeli MTV Music Awardsa. 

Poput ranije spomenutog poljupca i golotinja je danas sasvim normalna pojava na koncertima, modnim pistama i crvenom tepihu, ali 2004. godine takve situacije nisu bile uobičajene, pa je ono što su napravili Justin Timberlake i Janet Jackson izazvalo zgražanje.
 U poluvremenu najgledanijeg sportskog događaja u Americi Super Bowla nastupali su Justin i Janet, a u jednom trenutku njihova nastupa Timberlake je je otrgnuo dio njenog kostima i otkrio joj bradavicu. Taj potez je naljutio organizatore, a negativno je utjecao i na karijeru Janet Jackson.  Timberlake i Janet Jackson. 

Mel Gibson svoju uspješnu karijeru je doveo u pitanje kad su ga uhitili u vožnji u pijanom stanju. Gibson je policajcu koji ga je zaustavio postavio  pitanje: Jeste li Židov? Nije se zaustavio na tome i nastavio je govoriti: Židovi su odgovorni za sav rat i zlo na ovom svijetu. Nakon toga neko vrijeme je bio  na crnoj listi Hollywooda. 

Bivša Playboyeva zečica Anna Nicole Smith 2006. i 2007. godine bila je pod povećalom javnosti nakon smrti njezinog 20-godišnjeg sina, a postavljalo se tada i pitanje tko je otac njene tek rođene kćeri Dannielynn. Usred svih tih događanja Anna Nicole je pronađena mrtva, a kao uzrok smrti naveden je slučajno predoziranje s devet različitih lijekova. Dva mjeseca nakon njene smrti test očinstva utvrdio je kako je otac malene Dannielynn Larry  Birkhead koji je preuzeo skrbništvo odmah.

Za Kim Kardashian 2007. godina možda neće ostati u pamćenju kao najbolja, a opet da nije bilo te famozne snimke seksa s tadašnjim dečkom Kim sigurno  nikada ne bi postala toliko popularna. Snimka je dospjela na internet, a sve ostalo je zapravo povijest.

Kako se teško nositi s teretom slave pogotovo kad set u showbiznisu od tinejdžerskih dana najbolje pokazuje primjer Britney Spears koja je doživjela  živčani slom 2007. godine. te godine se prijavila na liječenje i ubrzo ga napustila, zatim je ispred svih obrijala glavu, snimljena je kako vozi automobil s djetetom u krilu što je rezultiralo time da su joj djeca bila i oduzeta na neko vrijeme. 

Jedan od najproblematičnijih parova bili su Rihanna i Chris Brown. Noć uoči Grammyja 2008. godine Chris je nasrnuo na Rihannu i razbio joj je usnice i ozlijedio nos. Rihanna je završila u bolnici, a Brown u pritvoru te je sve završilo tako što je dobio kaznu od pet godina uvjetne i morao je odraditi 1400 sati dobrotvornog rada. 

Kralj popa Michael Jackson preminuo je 2009. godine, a kao uzrok smrti navedeno je uzimanje lijeka Propofol. Kasnije je zbog njegove smrti na sudu završio njegov liječnik Conrad Murray jer je nemarno liječio pjevača. Pojavile su se i brojen teorije kako je Jackson zapravo ubijen.

Iste godine svije sporta tresao je seks skandal u kojem je glavnu ulogu imao jedan od najplaćenijih sportaša Tiger Woods. Razotkrivena je jedan njegova afera koja je kasnije razotkrila brojne afere koje su ga koštale braka a smanjile su mu i svotu na bankovnom računu jer je ostao bez unosnih ugovora.

Smrt Whitney Houston 2012 godine bio je veliki šok za glazbeni svijet. Pjevačica je pronađena mrtva u kadi u hotelskoj sobi u Beverly Hillsu. Nakon mjesec dana i brojnih nagađanja što je uzrokovalo smrt došao je nalaz obdukcije u kojem je pisalo kako se pjevačica slučajno utopila, ali i da su kokain i problemi sa srcem utjecali na to. 

Miley Cyrus 2013. godine na dodjeli nagrada MTV na pozornici je twerkala i izazvala zgražanje mnogih, pa čak i kolega iz One Directiona koji su rekli kako je to neprimjereno od nje. 

U listopadu 2014. godine glavna vijest je bio Bill Cosby kojeg je nekoliko žena optužilo za seksualno napastovanje i silovanje. Čak 60 žena ga je prijavilo.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

MI
mica1111
14:30 10.03.2018.

...i sad baš od sveg ja moram gledati ovo odvratno žvaljenje dviju guski...fuj...i to na desnu stranu da ima veću gledanost...tj.da oš nećeš oko pobjegne i da ti se zgadi ručak...

LU
lukathereem
14:48 10.03.2018.

ajme koga briga

DU
Deleted user
14:57 10.03.2018.

nemojte vrijeđati ovaj katolički list. Nema ništa bolje od seksa.