Prekrasne

Ove poznate Hrvatice ušle su u peto desetljeće, a u badiću izgledaju senzacionalno

Foto: Instagram, Pixsell
Foto: Instagram, Pixsell
Foto: Instagram, Pixsell
Foto: Instagram, Pixsell
Foto: Instagram, Pixsell
Foto: Instagram, Pixsell
Foto: Instagram, Pixsell
Foto: Instagram
14.08.2017.
u 08:23
Pogledaj originalni članak

Glumica Bojana Gregorić Vejzović ove godine napunila je 45. godina, a u kupaćem kostimu izgleda poput manekenke. Bojana kaže da je kampanjac po pitanju vježbanja, a dobru liniju velikim dijelom duguje dobroj genetici.

Nela Kocsis (46) još je jedna glumica s ovog popisa koja se i u petom desetljeću bez problema može hvaliti fotkama u badiću. 

Kaže da u teretanu ne ide, izbjegava ugljikohidrate, jede povrće, a juha joj je svaki dan na meniju i puno se kreće. Mila Elegović ovog lipnja je napunila 47. godina, a fit liniju održava redovitim treningom u teretani i trčanjem. Pazi što jede i ujutro natašte uvijek popije čašu vode, a zahvaljujući genetici nema celulita.

Poduzetnica Snježana Mehun (47) na društvenim mrežama hvali se svojom fit linijom u kupaćem kostimu. Ali hvali se tijekom godine i selfijima iz teretane, pa nije čudno što ovako zanosno izgleda u badiću. Disciplinirana po pitanju vježbanja je i 45-godišnja Severina. Vježba najmanje tri puta tjedno, a osim teretane prakticira i jogu. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

DU
Deleted user
08:41 14.08.2017.

Kome su poznate. Možda pažljivijim čitateljima Večernjaka i njihovim bivšima.

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
18:19 14.08.2017.

Ove još i mogu proći ali Sneki, to trebate vidjeti uživo, niska, guzičetina ko u patke (zato se i fotka samo sprijeda), silikoni u grudima, usnama, ne znam zašto ju VL forsa

TO
toljaga22
11:57 14.08.2017.

krampovi