Ponovno osvajaju publiku

Ove glumice bile su zvijezde popularne serije s kraja 80-ih, sjećate li ih se?

Foto: Reuters/PIXSELL
Puna kuća
Foto: Reuters/PIXSELL
Puna kuća
Foto: Reuters/PIXSELL
Puna kuća
Foto: Reuters/PIXSELL
Puna kuća
Foto: Promo
puna kuća
19.01.2017.
u 10:49
Glumice iz serije "Puna kuća" na sinoćnjoj dodjeli People Choice Awarda nisu oduševile modne stručnjake odabirom toaleta, ali publika je zato oduševljena što su se Jodie, Candace, Andrea i Lori vratile na male ekrane.
Pogledaj originalni članak

Jodie Sweetin, Candace Cameron Bure, Andrea Barber i Lori Loughlin imena su koja vam možda ne zvuče baš poznato, ali ako vam kažemo da su to Stephanie Tanner, D.J. Tanner, Kimmy Gibbler i Rebecca Katsopolis iz serije "Puna kuća", onda su stvari malo jasnije jer riječ je o jednoj od najpopularnijih serija s kraja 80-ih i početka 90-ih.

Glumačka postava serije ponovno se okupila i snimljeni su novi nastavci, a da su publici nedostajali njihovi likovi, potvrđuje i People Choice Award, nagrada koju je serija sinoć osvojila. Publika je sretna zbog povratka zvijezda serije na male ekrane, ali modni kritičari nisu oduševljeni.

Izbor toaleta glavnih glumica za dodjelu nagrada nije ih pretjerano oduševio.

Foto: Reuters/PIXSELL

>>Zvijezda serije 'Puna kuća' platila porez i riješila se ovisnosti

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.