Dana International

Ova pjevačica otvara Eurosong, evo zašto će mnogim vjernicima to biti problem

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
26.04.2019.
u 14:47
Uoči ovogodišnjeg Eurosonga, stigla je vijest o još jednoj pjevačici koja je prije 21 godinu razbjesnila tamošnje vjernike i političare.
Pogledaj originalni članak

Izraelska pjevačica Dana International otvorit će Eurosong koji se ove godine održava od 14. do 18. svibnja u Tel Avivu, Izraelu. Upravo je ona 1999. godine odvela Izrael u pobjedu prije 21 godinu, a točno nakon 20 godina to natjecanje je ponovno tamo.

Dana je prva transrodna zvijezda ovog natjecanja i izvest će svoju pjesmu 'Diva' s kojom je tada šokirala i izazvala pravi skandal. Razbjesnila je sve europske konzervativce, posebice skupine ortodoksnih Židova koji su te godine bojkotirali natjecanje njihove predstavnice.

- Ovo pobjedom Bog mi je dokazao da je na mojoj strani - izjavila je tada za medije nakon Eurosonga i na sebe donijela bijes vjernika u Izraelu. Pobjeda ju je učinila pravom europskom zvijezdom i jednom od najpoznatijih transeksualki na svijetu.

Danas Dana ima 47 godina i dalje je jedna od najpoznatijih pjevačica u Izraelu. 

Pogledajte koji Hrvati javno svjedoče vjeru.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

DU
Deleted user
15:40 26.04.2019.

Za primjetiti je kome je odana na prvoj slici je to jasno vidljivo....

Avatar dras32
dras32
15:02 26.04.2019.

Ja apeliram na vjernike i sve ljude koje iritira sama pojava Dane International da bojkotiraju Eurosong, također apeliram na njih i da bojkotiraju i sve drugo što ih smeta, fino neka se zatvore u svoja četiri zida, prospu kukuruz po podu i na koljenima mole za spas svijeta.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
15:18 26.04.2019.

Sodoma I Gomora bili su gradovi na tom podrucju (relativno), I Bog je jasno svima dao do znanja sto misli o takvom svjetonazotu poslavsi Gabrijela da ih sravni da zemljom I pobije sve stanovnike