Previše botoksa

Ova glumica nekada je bila prirodna ljepotica, a sada joj je lice uništeno

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
10.10.2019.
u 21:32
Pogledaj originalni članak

Prirodna ljepotica, epitet je koji su mediji godinama koristili pišući o glumici Famke Janssen, ali sada ga više ne koriste. 
Bivša manekenka i zvijezda "X-Mena" i serije "Reži me" drastično je promijenila svoj izgled, ali ne na bolje. Previše botoksa rezultiralo je time da joj se izraz lica sasvim promijenio i ova 54-godišnjakinja nema više niti jedni boru na licu. Primijetili su to i gledatelji BBC-jeve serije "The Capture" u kojoj Janssen glumi i ostali su u čudu koliko se promijenila u kratkom vremenu. Nakon što je emitirano finale serije "The Capture" društvene mreže preplavili su komentari o izgledu glumice, a bilo je i onih gledatelja koji nisu mogli vjerovati da je to Jenssen.  

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.