BIVŠA MANEKENKA

Otkrili su je dok je radila kao prodavačica, njezin uspon bio je strelovit, a onda se prometnula u zlostavljačicu

Foto: Instagram
chrissy teigen
Foto: Instagram
chrissy teigen
Foto: Instagram
chrissy teigen
Foto: Screenshot
Chrissy Teigen
Foto: Reuters/PIXSELL
Foto: PA/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram
Foto: Instagram
26.07.2021.
u 07:00
Lijepa manekenka slavu je stekla zahvaljujući velikom broju pratitelja na društvenim mrežama, a brzo se upustila i u poduzetničke vode. Zbog optužbi za zlostavljanje i rasizam naglo joj je pala popularnost, a upitno je i što će se dogoditi s linijom proizvoda za čišćenje koju je nedavno pokrenula u suradnji s Kris Jenner.
Pogledaj originalni članak

Bivša manekenka, TV voditeljica i poduzetnica Chrissy Teigen u posljednje je vrijeme ponovno u žiži javnosti. Naime, postala je poznata objavljivanjem na društvenoj mreži Twitter, a mnogi su je smatrali duhovitom pa je stekla nemali broj poklonika. Kako se nedavno otkrilo, na ovoj društvenoj mreži vrijeđala je druge, a ovih su dana isplivali i jako ružni detalji. Uvrede je, doznalo se nedavno, upućivala i modnom dizajneru Michaelu Costellu koji je zbog tih poruka pomišljao i na samoubojstvo. Sve se odigralo prije sedam godina. Teigen ga je optužila da je rasist, a on tvrdi da zbog te optužbe još uvijek pati od depresije, traumatiziran je i ima suicidalne misli. Manekenka je maltretirala i starletu Courtney Stodden u vrijeme kada je bila još maloljetna, a uputila joj je razne poruke među kojima su i: "Mrzim te", "Idi. Na spavanje. Zauvijek" i "Jedva čekam da umreš." Razlog ovakvih poruka jest ponašanje ove starlete u to vrijeme, svi su joj se izrugivali, a čini se da je Teigen to podigla na viši nivo. Mediji pišu i da se ova manekenka i prema drugima ponašala na sličan način, a među njima su glumica Lindsay Lohan, bivša guvernerka Aljaske Sarah Palin, pjevačice Avril Lavigne i Mariah Carey te televizijska zvijezda Farrah Abraham. Svima je slala slične poruke, a nakon što je ova tema izbila na svjetlo dana, Teigen se nije izjašnjavala cijeli mjesec. Nakon mjesec dana izbivanja s društvenih mreža objavila je da je u procesu privatnog obraćanja svima koje je uvrijedila tijekom godina.

"Razumijem da možda neće htjeti razgovarati sa mnom. Mislim da ja ne bih željela razgovarati sa sobom. Ali ako oni to žele, ja sam ovdje i slušat ću što mi žele reći dok ću se ispričavati uz jecaje. Tim je ljudima trebalo suosjećanje, dobrota, podrška i razumijevanje, a ne moja zloba, koju sam pokušala prodati kao usputni, grubi humor. Bila sam trol. Točka. Žao mi je zbog toga", napisala je Teigen. Pokušala se i opravdati pa je objasnila da je tada bila nesigurna i nezrela te da je smatrala da mora naći način na koji će impresionirati ljude koji je ne poznaju. Dodala je da je mislila da će je takav humor učiniti kulericom te da shvaća da nema opravdanja za njezino ponašanje.

Zbog njezinih postupaka otkazane su joj i suradnje tako da se njezini proizvodi više ne mogu kupiti u robnoj kući Macy's, ni u lancu trgovina Target, a upitno je i što će se dogoditi s linijom proizvoda za čišćenje koju je nedavno pokrenula u suradnji s Kris Jenner. 

"Mnogo ljudi ima sreće da ne mora pred cijelim svijetom odgovarati za svoja prošla sranja", zaključila je poduzetnica nakon što je shvatila da je potpuno "cancelana", odnosno da nitko više nije na njezinoj strani, a da joj stalne isprike koje šalje ne pomažu. 

Manekenka koja je ponovno postala poznata baš po ovom skandalu svoju je karijeru započela s 18 godina, kada ju je otkrio fotograf dok je radila u trgovini opremom za surfanje u kalifornijskom gradu Huntington Beachu. Otkaz u trgovini dala je kada je počela dobivati više gaža, a zatim se preselila i u Miami, gdje je živjela s još šest kolegica u vrlo skromnim uvjetima. Široj publici postala je poznata godinu dana poslije u emisiji "Deal or No Deal" gdje je radila kao hostesa. Osim toga gostovala je u brojnim televizijskim emisijama i glazbenim spotovima, među kojima je i "Stereo" na čijem je snimanju upoznala Johna Legenda s kojim je u braku od 2013. godine. Također je sudjelovala kao lik u videoigrici "Need for Speed: The Run".

Teigen je zbog karijere napravila i korekciju grudi, a istaknula je da je tom operacijom željela postići prpošnost dok pozira na leđima. Zbog tog poteza pojavila se i na naslovnici posebnog izdanju časopisa Sports Illustrated. Grudi je nakon određenog vremena ipak željela smanjiti, tako da je prošle godine napravila i tu operaciju. 

"Bile su sjajne dugi niz godina, ali sada sam ih preboljela. Voljela bih moći zakopčati haljinu u pravoj veličini i leći na trbuh da mi bude ugodno", napisala je na društvenim mrežama manekenka kada je odlučila objaviti da više neće nositi istu veličinu košarice. Dodala je da ne želi da se njezini pratitelji brinu te da je sve u redu. Istaknula je i da grudi neće potpuno odstraniti nego tek smanjiti. Nakon operacije rekla je da je zadovoljna rezultatom te da je sve onako kako je očekivala.

Teigen je i uspješna poduzetnica, a 2011. godine otvorila je svoj food blog. Izdala je i dvije kuharice koje su se brzo našle na listi bestselera New York Timesa, a svoje recepte često dijeli i na društvenim mrežama, baš kao i detalje iz osobnog života. Tako je ova majka dvoje djece, kćeri Lune i sina Milesa, prošle godine svojom objavom na društvenim mrežama dobila mnogo suosjećanja. Objavila je da je doživjela spontani pobačaj te podijelila fotografije iz bolnice na kojima je sva shrvana, a podršku joj pruža suprug. Očito joj se sreća promijenila, a sada kada se otkrilo njezino ponašanje, čini se da će jako teško doći na staru poziciju kraljice društvenih mreža.

VIDEO Svadbeno veselje Mate Rimca i Katarine Lovrić

 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DU
Deleted user
08:11 26.07.2021.

ruzna i glupa, izvana i iznutra.

RE
Regica
08:13 26.07.2021.

A o pedo ringu ništa?