užasna situacija

Otkrila je da su je oteli, silovali i drogirali, a sada sve detaljno opisala: Priznao je da me želi ubiti

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
07.04.2020.
u 10:39
– Sjećam se boli i pokušaja da ostanem pri svijesti. Ne znam kako sam imala snage izdržati te dane. Trudila sam se ostati mirna i normalna koliko je bilo moguće u takvoj situaciji – napisala je pjevačica u emotivnoj objavi.
Pogledaj originalni članak

Velška pop-pjevačica  Aimee Duffy odlučila je detaljno opisati što joj se događalo u vremenu kada je bila oteta, drogirana i silovana.

"Počinitelj me drogirao u jednom restoranu u kojem sam slavila rođendan. Poslije me smjestio u hotelsku sobu i silovao me. Sjećam se boli i pokušaja da ostanem pri svijesti. Ne znam kako sam imala snage izdržati te dane. Trudila sam se ostati mirna i normalna koliko je bilo moguće u takvoj situaciji, a kad me doveo u moju kuću, sjedila sam, omamljena, poput zombija. Znala sam da mi je život u neposrednoj opasnosti, priznao je da me želi ubiti", rekla je pjevačica te dodala da ju je osoba, koju ne želi imenovati, drogirala u vlastitoj kući tijekom četiri tjedna.

"Ne znam je li me silovao za to vrijeme. Prvo što se sjećam jest da sam se našla u autu u stranoj zemlji te bijega nakon toga. Ne znam zašto me nije drogirao u inozemstvu, mislim da je koristio drogu A klase i nije mogao putovati s njom", napisala je Duffy i objasnila da svoje iskustvo želi javno podijeliti kako bi pomogla onima koji su prošli kroz slične situacije. Napisala je kako sumnja da će biti ista osoba te da želi da ljudi njezinu glazbu vole zbog kvalitete i ne želi da je označi isključivo ova priča. 

"Nadam se da će mi objava ove ispovijesti vratiti osmijeh u očima i svjetlost u životu. Sada mogu ostaviti ovo iza sebe, u prošlosti, tamo gdje i pripada. Nadam se da više neće biti pitanja: 'Što se dogodilo Duffy?' Sada znate i ja sam slobodna."

Podsjetimo, prije nekoliko tjedana svi su ostali šokirani kada je pjevačica Duffy otkrila kako je sa scene izbivala dugo vremena jer je bila oteta, a njezini otmičari drogirali su je i silovali. 

"Nekoliko dana bila sam silovana, drogirana i držana u zatočeništvu. Oporavak je trajao, ali sada sam dobro, ali ne postoji lagan način za oporavak. Posljednjih deset godina dane i dane sam posvetila tome da se osjećam bolje i da osjetim radost u srcu i to se konačno dogodilo", napisala je Duffy na svom Instagramu. Rekla je kako je pokušala dati intervju na jednom radiju gdje je predstavila svoju novu pjesmu, ali bilo je mnogo teže nego što je mislila i intervju nije uspjela dati, ali je napisala:  "Pokušala sam dati intervju, ali je teže nego što sam mislila, tako da ću se uskoro obratiti pismeno". Umjesto njezina intervjua slušatelji su imali priliku čuti njezinu novu pjesmu. "Ne planiram je objaviti, mislila sam da bi ovo bilo lijepo za ljude koji su trenutačno u svojim kućama u izolaciji", poručila je Duffy. 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
11:32 07.04.2020.

I onda je svizac zamotao čokoladu...

Avatar Jopa
Jopa
11:46 07.04.2020.

I...ono najvažnije tko je osoba silovatelj i što se desilo u tom smislu? Jer bez informacije o tome ova objava spada u recycling tj miriši na neke agende kojima nas konstantno mediji bombardiraju kroz stotine kanala.

LI
liliZG
11:43 07.04.2020.

Nisam sigurna da sam shvatila tijek događaja i misli ove pjevačice,... jedno je sigurno, ...nešto u njenoj psihi nije dobro i treba profesionalnu pomoć, nadam se da će ju dobiti ako već nije.....