ljutit na sina

Otac pošteno oprao Marija iz 'Života na vagi': 'Zbog nje si me žicao 50 kn? Bravo, sine!'

Foto: Instagram
Otac pošteno oprao Marija iz 'Života na vagi': 'Zbog nje si me žicao 50 kn? Bravo, sine!'
27.03.2019.
u 08:45
Nina Martina Korbar i Mario Mandić zajedno su uživali na otvorenju salona Lucije Šarić. Njihova bliskost zasmetala je njegovu ocu Petru.
Pogledaj originalni članak

Bivši kandidati ''Života na vagi'' ne odvajaju se ni nakon završetka showa. Nina Martina Korbar  i Mario Mandić ranije ovog tjedna zajedno su stigli na otvorenje preuređenog salona Lucije Šarić, gdje se njihova bliskost nije mogla skriti.

Nina i Mario uživali su u zajedničkom druženju uz čašu vina s ostalim uzvanicima. Nakon što su fotografije osvanule na društvenim mrežama Marijev otac Petar sina je pošteno ''oprao'' u komentarima, pišu 24 sata. 

– Bravo, sine, zato si jučer žicao brata da ti čuva djecu, a mene 50 kn za gorivo i 20 kuna za kavu – napisao je Petar u komentaru na Facebooku. Nakon ovog ''virtualnog okršaja'' novinari su pokušali doći i do komentara Marija i njegova oca, no oni za to nisu bili raspoloženi. 

– Nemojte mi zamjeriti, ali ne želim o njima ništa raspravljati – poručila je Marijeva majka Željka koja je ostala zgrožena kada je nakon showa saznala za kemiju između Nine Martine i Marija. Zgrožena je bila i Marijeva supruga Kristina koja je novinarima prvo priznala da je njezin suprug u vezi s Ninom, a potom sve demantirala kazavši kako ne želi ''još veće probleme u braku''. 

Pogledajte i koji su razvodi poznatih šokirali javnost u 2018. godini. 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

NO
nostradamus11
09:26 27.03.2019.

cuj ove nase zvjezde i zvijezdice..non stop po portalima,a zica starog 50 kn..o oo zivote tezak li si

AJ
ajetodoo
11:18 27.03.2019.

Malo bolji otac koji sa sinom komunicira preko društvenih mreža, a ne oči u oči. Zato je sinek i dospio na vagu u tim godinama. Sistem , sva ljubav mora proći kroz guzicu.

Avatar Sokol
Sokol
11:58 27.03.2019.

Zna li ovaj "otac" kako li je ponizio svoga sina. Pokaj se i porazgovaraj s sinom