U tangama

Osvanula najizazovnija fotka naše najvatrenije navijačice: 'Tarzanice'

Foto: Instagram
Ivana Knoll
Foto: Instagram
Ivana Knoll
Foto: Instagram
Ivana Knoll
04.10.2019.
u 15:57
Ivana Knoll podigla je visoku ljestvicu vrućih fotografija na Instagramu.
Pogledaj originalni članak

Ivana Knoll, ljepotica koja se okrunila titulom najvatrenije hrvatske navijačice za vrijeme svjetskog prvenstva u Rusiji, ostavlja svoje pratitelje na Instagramu bez daha. Naime, objavila je fotografiju s Balija koja je prikupila nekoliko tisuća lajkova u svega par sati.

Pozirala je okrenuta leđima u tangama na bazenu pored šume i pored fotografije napisala: "Zovite me Tarzan".

Foto: Instagram
Ivana Knoll

Fanovi nakon ove fotografije nisu bili ravnodušni pa su ostavljali u komentarima niz komplimenata.

"Koji super pogled", "Divna", "Top","Tarzanice" i slični bili su samo neki od komentara na fotografiju s Balija.

Podsjetimo, ova mlada djevojka pažnju javnosti privukla je još 2016. godine kad se kandidirala za Miss Hrvatske kao predstavnica dijaspore. Tada je otkrila što su joj najdraži hobiji, čime se bavi u životu te tko joj je najveća potpora. Iako je rođena u Njemačkoj, Ivana je veći dio života provela u Hercegovini s roditeljima, a pohađala je i Opću gimnaziju u Ljubuškom.

“Ime mi je Ivana Knöll, rođena sam u Njemačkoj gdje sam bila do osme godine. Sve do dolaska na Grafički fakultet u Zagreb živjela sam u Hercegovini s roditeljima, gdje sam pohađala Opću gimnaziju”, izjavila je Ivana prilikom natjecanja za Miss Hrvatske. Tada je otkrila i kako je uspješna studentica na Grafičkom fakultetu u Zagrebu.

Naglasila je kako bez podrške obitelji i partnera vjerojatno nikada ne bi sudjelovala na spomenutom natjecanju. “Obitelj i partner su mi uvijek bili najveća podrška u svemu, zahvaljujući njima i jesam na ovom izboru za Miss Hrvatske”, istaknula je Čapljinka, koja je ukrala show na prvom nastupu Hrvatske reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji. Njezinu ljepotu mnogi su nazvali božanstvenom te bi je rado pozvali u svoje društvo, ali Ivana na Facebooku otkriva kako je sretno zaljubljena već šest godina.
 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

IH
iron.hide.54966
17:02 04.10.2019.

Možda i ona krene prodavati mandarine...

TO
tonimohave
17:32 04.10.2019.

Ona barata samo sa bananama 🍌

ŽA
žalosnababanarikača
17:34 04.10.2019.

Postavljati pločice u tangama, hm, to bi bio dobitni predizborni trik.