Rođendan

Ornela Vištica slavila s glumcima, a zapjevao joj je i poznati pjevač

Foto: Instagram
Foto: PR/RTL
Ornela Vištica
Foto: PR/RTL
Ornela Vištica
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
ornela
Foto: Danijel Berkovic/Pixsell
ornela vištica
21.09.2017.
u 09:03
Glumica je 28. rođendan proslavila u društvu Tarika i Lejle Filipović, Ivana Hercega, Ane Maras Haramander i drugih poznatih glumaca, a sudeći po fotografijama i snimkama bilo je veselo
Pogledaj originalni članak

U društvu najbližih prijatelja i kolega glumica Ornela Vištica proslavila je 28. rođendan u jednom zagrebačkom restoranu. 

Slavljenica je bila vesela, plesala je i pjevala cijelu noć sa svojim uzvanicima, a dio te atmosfere podijelila je i d obožavateljima na 
Instagramu.

 

 

 

 

 

 

 

 

S Ornelom su tako slavili Tarik i Lejla Filipović, Ana Maras Harmander, Anita Matić i Ivan Herceg, a gost rođendanskog slavlja bio je i Boris Novković koji se rado primio gitare i počasti slavljenicu pjesmom.

- Hvala,srce mi je veliko k' kuća. A glasnice će se valjda vratiti uskoro - napisala je Ornela na Instagramu. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
10:04 21.09.2017.

A mene kao dite strašili višticama...