Odlučan

Oliver za RTS: Beograd je završena tema, neću promijeniti mišljenje

Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
04.06.2016., Pula - Pjevac Oliver Dragojevic. Photo: Dusko Marusic/PIXSELL
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
04.06.2016., Pula - Pjevac Oliver Dragojevic. Photo: Dusko Marusic/PIXSELL
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Oliver Dragojević
06.06.2017.
u 17:22
Pjevač je dao intervju za RTS u kojem je pričao o obitelji, djetinjstvu, karijeri i jasno je dao do znanja kako je priča o njegovom nastupu u Srbiji završena.
Pogledaj originalni članak

Nakon što je dao intervju za srpski Nedeljnik Oliver Dragojević je nakon gotovo 30 godina šutnje za medije u Srbiji dao i intervju za RTS.

U Splitu je razgovarao s Tanjom Petrenek Aleksić i prisjetio se djetinjstva u Splitu i Vela Luci, kako je zaradio prvi honorar, kako mu djeca nisu opterećena slavom i teretom prezime Dragojević, pričao je o Kemalu Montenu, Arsenu Dediću.... 
Pričao je i o unucima i kako pjeva unucima i njihovim prijateljima u vrtiću. Nakon odgovora na pitanja o obitelji i karijeri uslijedila su i pitanja o tome planira li Oliver uskoro nastupiti u Beogradu, na što je pjevač odlučno odgovorio:
- Neću. Završili smo tu temu. Zvali su me puno puta i svaki put sam rekao ne. Mislio sam da je ta tema završena i ne postoji mogućnost da promijenim mišljenje.

Zamolio je da se preskoči ta tema jer ako počne objašnjavati to će potrajati predugo. Na sva sljedeća pitanja koja su se odnosila na Srbiju i Beograd glazbenik je bio suzdržan i odgovarao je kratko. Pa je tako na pitanje čega se sjeća iz Beograda, Oliver je kratko rekao: Bilo je dobrih ljudi tamo. 

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 148

SO
SoloHan
17:46 06.06.2017.

Možda mu iz osvete zabrane pivat u Puli

DU
Deleted user
17:49 06.06.2017.

Svaka čast Oliveru. Jedino bi bilo lijepo da su hrvatski glaszbenici dali kolegi Perkoviću podršku. On im je prije svega kolega.

ET
etrao
17:33 06.06.2017.

Svaka cast legendo!