Crnina

Ogorčena Anđa Marić: Za ulazak u EU odjenut ću vreću za smeće

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Ogorčena Anđa Marić: Za ulazak u EU odjenut ću vreću za smeće
28.06.2013.
u 16:07
Anđa Marić sarkastično se osvrnula na ulazak Hrvatske u Europsku uniju. Anđa je napisala na svom Twitteru kako će odjenuti crnu vreću za smeće za tu prigodu.
Pogledaj originalni članak

Anđa Marić sarkastično se osvrnula na ulazak Hrvatske u Europsku uniju. Ne baš oduševljena tom činjenicom, Anđa je napisala na svom Twitteru kako će odjenuti crnu vreću za smeće za tu prigodu. - Za proslavu ulaska Hrvatske u EU sam si odabrala crnu vreću za smeće. Crnina kao priprema za smrti, vreća kao 2 u 1, napisala je pjevačica.

Napisala je to, otkrila je prijatelju na Twitteru, jer je isprovocirana pitanjima o tome što će obući, budući da je to pitanje potpuno nevažno. Anđina ogorčenost vjerojatno ima veze i sa činjenicom da je u Sloveniji, koja već jest u Europskoj uniji, izgubila skrbništvo nad sinom. Tu činjenicu objasnila je pristranim pravosuđem, budući je njezin suprug Slovenac, dok ona ima dvostruko državljanstvo. Za sina se planira boriti u na Europskom sudu za ljudska prava u Strasbourgu.

>>Naši odvjetnici Anđi Marić mogu pomoći tek na sudu u Strasbourgu

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.