Nakon objave fotki

Oglasila se i Severina i otkazala koncert

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Severina
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Severina
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Severina
Foto: Jelena Balić
Foto: Jelena Balić
Foto: Jelena Balić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
02.10.2018.
u 18:19
Večerašnji nastup u WON clubu je odgođen. Zahvaljujemo organizatorima u Nürnbergu i svima vama na razumijevanju, piše na njezinoj službenoj Facebook stranici.
Pogledaj originalni članak

Nakon objave medija u Srbiji kako su se na jednoj internetskoj stranici pojavile nove golišave fotografije na kojima je navodno Severina najprije se oglasio njen menadžer i rekao nam kako je i ovaj put riječ o osveti bivšeg partnera. 

Sada se oglasila i Severina i na svom službenom profilu napisala kako otkazuje večerašnji koncert.

 

 

– Večerašnji nastup u WON clubu je odgođen. Zahvaljujemo organizatorima u Nürnbergu i svima vama na razumijevanju. Tim više nam je žao i zato što je ovo trebao bio prvi nastup Severine u Nürnbergu i što su se organizatori maksimalno potrudili da večeras imamo nezaboravnu večer. Uskoro ćemo objaviti novi termin nastupa – piše na njenoj Facebook stranici.

Podsjetimo, prvi put su prije mjesec dana mediji u Srbiji objavili fotografije na kojima je navodno gola naša pjevačica, a njen menadžer tada je poručio kako je pravni tim poduzeo sve pravne radnje za zaštitu Severininih prava i interesa. 

Enio Dellavia i Ivan Buča o "slučaju Severina"

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 87

DU
Deleted user
20:05 02.10.2018.

a zašto se toliko medijskog prostora posvećuje ovoj, i sličnim prostitutkama (kao npr. Maja Šuput, Žan-Mari Lalić, Nives Celzijus, Ava karabatić, Jelena Rozga...). Zašto su one uzor mladim curama? Jer ih mediji promoviraju. Zašto mediji ne promoviraju mladu, uspješnu znanstvenicu Ivu Tolić, Nataliju Mrnjavac, Mateju Hajdinjak, i druge... ima ih, ispričavam im se jer ih se sada svih ne mogu sjetiti (a ovih prostitutki se odmah sjetim..., eto, to je dokaz koliko su mnogo u medijima!). Nemojte toliko pisati o tim prostitutkama, jer ako izmet ne diraš, izmet ne smrdi.

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
00:13 03.10.2018.

Oglasila se i Severina i otkazala koncert u Nurnbergu jer su uspomene u vidu golih fotografija na strastveno ljubav iz Beograda za pravu hrvaticu previše bolne.

DI
Direkt
22:37 02.10.2018.

Slike su odlične,zašto otkazati nastup?

Još iz rubrike Showbiz