20. godišnjica

Od skandala i preljuba do sretnog obiteljskog života, jedan od najljepših parova slavi

Foto: Profimedia
Foto: Press Association/PIXSELL
Foto: Press Association/PIXSELL
Foto: Press Association/PIXSELL
Foto: Instagram screenshot
Foto: Press Association/Pixsell
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
04.07.2019.
u 19:45
Obitelj Beckham svoju složnost pokazuje najviše kroz podršku koju si međusobno daju, bilo da je u pitanju Victorijina revija, Davidovi projekti ili dječje utakmice i glazbeni pokušaji.
Pogledaj originalni članak

Jedan od najseksi parova svih vremena, David i Victoria Beckham, slave svoju 20. godišnjicu braka.

Par se upoznao 1997. godine na jednom humanitarnom događaju, nakon čega su se počeli tajno viđati. On je bio poznati nogometaš, a ona članice jednog od najpopularnijih ženskih sastava 90-ih, grupe Spice Girls. To im je išlo za rukom nekoliko mjeseci, a David je ispričao i da se njihov prvi poljubac dogodio na parkingu ispred jednog restorana. Prva tri mjeseca su ona kojih se rado sjeća jer su se skrivali od svih i pokušavali biti stalno zajedno.

Foto: Profimedia

"Moja žena me izabrala iz albuma s naljepnicama nogometaša. Ja sam nju s televizije. Odmah mi se učinilo da smo suđeni jedno za drugo", napisao je nogometaš u svojoj autobiografiji, piše Hello! magazin.

Početkom 1998. David je zaprosio Victoriju i ubrzo su postali omiljeni par o kojem i danas rado pišu svi mediji, a dobili su i nadimak – Posh i Becks. Vjenčanje se održalo 1999. godine, iste godine kada su dobili i svog prvog sina, Brooklyna. Nekoliko godina kasnije, 2002. godine, par je dobio još jednog sina, Romea.

Idealan brak vrlo brzo našao se i na udaru svih tabloida nakon što je u javnost izašla priča o preljubu Davida Beckhama s Rebeccom Loos, njegovom asistenticom dok je bio u Real Madridu. David je negirao cijelu priču, a Victoria je vjerovala mužu i bila uz njega. Medijima je izjavila kako je za nju i njezinu obitelj to bilo izuzetno teško razdoblje.

Foto: Press Association/Pixsell

Ubrzo nakon skandala, obitelj se proširila za još jednog člana, sina Cruza. Nakon selidbe u Los Angeles, par se počeo družiti s najpoznatijim hollywoodskim parovima, a život u Americi učinio im se kao dobro mjesto za ostvariti se na poslovnom planu, no kasnije se ipak vraćaju u Veliku Britaniju.

Nakon tri sina, obitelj Beckham 2011. godine dobila je i žensko pojačanje, malenu Harper Seven, koja je od najranijih godina redovita gošća na brojnim modnim revijama. Obitelj svoju složnost pokazuje najviše kroz podršku koju si međusobno daju, bilo da je u pitanju Victorijina revija, Davidovi projekti ili dječje utakmice i glazbeni pokušaji.

Foto: Instagram screenshot

David i Victoria imaju i počasno odlikovanje kraljice Elizabete, čime se oboje ponose. U jednom od intervjua, David je priznao da su on i Posh obnovili svoje bračne zavjete koje su dali 1999. godine, a sve je bilo samo u najbližem krugu ljudi. Victoria je, naime, za jedan časopis otkrila i da je tajna njihovog dugog braka ta što se nadopunjavaju i zabavljaju.
"Sretni smo jer imamo jedno drugo", zaključila je Victoria.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

IG
Igggy
20:40 04.07.2019.

Medijska slika ili stvarnost?

ZE
zeljkotheman
11:33 05.07.2019.

"Najljepsi","najsexy"???Kome?Pa izgledaju kao voštane figure.

Avatar Ozujsko69
Ozujsko69
19:52 04.07.2019.

A vi novinari ste ih rastavili vec 100 puta