OTKRILA NOGE

Obrušili se na slavnu glumicu: 'Kako to sjediš ispred premijera?!'

Foto: Facebook
Obrušili se na slavnu glumicu: 'Kako to sjediš ispred premijera?!'
31.05.2017.
u 12:19
''Ti si možda velika svjetska zvijezda ali, molim te, imaju poštovanja prema našem premijeru.''
Pogledaj originalni članak

Glumica i pjevačica Priyanka Chopra na udaru je kritika zbog odjevnog predmeta koji je nosila na susretu s indijskim premijerom Narendrom Modijem.

Naime, mnogi korisnici društvenih mreža suglasni su kako je vrlo nepristojno doći u posjet premijeru i ''otkriti'' noge. 

"Sjedila si s premijerom naše države, mogla si barem imati toliko zdravog razuma da pokriješ noge", jedan je od ljutitih komentara. 

"Ti si možda velika svjetska zvijezda ali, molim te, imaju poštovanja prema našem premijeru... Pogledaj kako sjediš ispred njega!"

To nije prvi takav incident. Indijski mediji 2014. javno su prozvali Chopru zbog fotografije na Twitteru na kojoj se vidi njen dekolte.

"Da, ja sam žena!" odgovorila je Priyanka. "Imam grudi i imam dekolte. Imate li kakav problem s tim?"

Foto: Facebook
Sporna fotografija

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

TO
tomoTV
13:42 31.05.2017.

njemu sigurno nije smetalo hehe

JI
Ja i Ja
13:21 31.05.2017.

I to govore moralisti u zemlji u kojoj je grupno silovanje svakodnevnica i gotovo normalno....

Avatar anlaser
anlaser
13:49 31.05.2017.

Koliko se sjećam pravila lijepog ponašanja i nije primjereno da žena u suknji ,haljini pa ni u hlačama tako prekriži (kao muškarac) nogu preko noge ( usput to mi se ne sviđa ni kod naše predsjednice) .Daleko je elegantnije kad žena ima skupljena koljena a prekriži potkoljenice. Čini se da s moralom i lošom ekonomskom situacijom i pravila lijepog ponašanja gube na vrijednosti