nova sezona

Novi natjecatelji emisije 'Život na vagi' oborili rekord svojom težinom!

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Život na vagi
Foto: RTL
Život na vagi
02.09.2019.
u 11:35
Maja Ćustić i Edin Mehmedović, oboje magistri kineziologije, pomoći će kandidatima potpuno promijeniti njihov dosadašnji način života.
Pogledaj originalni članak

Uskoro na male ekrane stiže nova, četvrta sezona showa "Život na vagi" u kojem se natjecatelji trude potpuno promijeniti svoj dosadašnji način života.

Osim što je poznato da je i ove godine voditeljica showa i podrška natjecateljima Marijana Batinić, otkriveno je i kako su ovu sezonu natjecatelji najteži ikad! U prosjeku su teški čak 157 kilograma, objavili su s RTL-a, a prošlogodišnji kandidati bili su za 300 kilograma teži od svojih prethodnika iz druge sezone.

Promijenila se i lokacija snimanja pa su tako ovogodišnji kandidati motivaciju za gubljenjem kilograma tražili u Crikvenici i obližnjim mjestima. Maja Ćustić i Edin Mehmedović, oboje magistri kineziologije, pomoći će kandidatima potpuno promijeniti njihov dosadašnji način života zbog kojeg su došli do pretilosti i izloženosti raznim bolestima.

Foto: RTL

– Svaki natjecatelj ima specifičnu priču koja često u sebi nosi teške životne trenutke, a emotivne blokade svakodnevica su u radu s njima, no nema vraćanja na stare navike – rekla je Maja.

– Mi šaljemo poruku svima da ne stavljaju svoj život na vagu nego da ga žive jer imaju samo jednu priliku. Moja obveza kao diplomiranog kineziologa jest iskoristiti sva sredstva da doprem do što šire populacije. Nažalost, svjedoci smo vremena u kojem se djeca više ne igraju vani, statistika nam je neumoljiva, pretilost kao virus ulazi u sve strukture našeg društva. Moramo se protiv te bolesti boriti svim silama – poručio je trener Edo.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
12:53 02.09.2019.

Bilo bi zanimljivije da gledamo čačkalice kako se pokušavaju udebljati...malo dinamike u emisiju ubaciti.

MA
maklin
12:47 02.09.2019.

Ovo je možda i najbolja emisija iz razloga što ljudima treba podići svijest o prekomjernoj težini. Svi smo se opustili i onda nastupaju zdravstveni problemi kojih se nije lako riješiti. Zato odlična zamisao emisije.