Tvoje lice zvuči poznato

Nives skoro nije nastupila: Usred nastupa pala sam u nesvijest

Foto: Instagram
Nives Celzijus
Foto: Instagram
Nives Celzijus
Foto: Instagram
Nives Celzijus
Foto: Dražen T.
Nives Celzijus
Foto: Instagram
nives celzijus
17.04.2017.
u 15:33
Pjevačica je na Instagramu otkrila kako je bilo pitanje hoće li uopće odraditi nastup, ali ona je dala sve od sebe jer nije htjela ekipu ostaviti na cjedilu
Pogledaj originalni članak

Nives Celzijus u sinoćnjoj sedmoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato" postala je Severina. 

Njena transformacija nije baš oduševila žiri i nisu je nagradili najboljim ocjenama, a Nives je danas na društvenoj mreži Instagram otkrila što se još događalo na pozornici što publika nije vidjela u emisiji, a osvrnula se i na nastup i pobjedu Dalibora Petka. 

Evo što je napisala:

A i naša diva ne može uvijek biti savršena. Sorry Seve ali danas fakat nije bio tvoj dan. Čestitke mom dragom Daliboru Petku. Uvijek me beskrajno zabavljaš. Hvala ti i za 5 bodova. Možda je u redu da i objasnimo zašto jer me malo smeta uporaba riječi "kalkuliranje" u nekim od komentara. Ne, Dalibor Petko nije netko tko kalkulira. Petko je dao tih 5 bodova jer je kao najbolji prijatelj suosjećao i brinuo za mene u toj situaciji. Naime usred nastupa sam pala u nesvijest i bilo je pitanje hoću li uopće uspjeti snimiti svoj nastup. Zna i on da to nije nastup za 5, ali zna i da sam se zaista borila da ostatak ekipe ne ostavim na cjedilu. Vjerojatno bi većina od vas postupila jednako na njegovom mjestu jer to je ljudski i to je prijateljstvo. Love u.

Obožavatelji su pohvalili njen nastup i poručili kako ju je žiri ocjenama zakinuo i u prethodnim emisijama u kojima je bila odlična.

 

 

>>Nives Celzijus: Razmišljam o polugolim plesačima i o tome da ću ih dirati

>>Publika ogorčena: Katastrofa od bodovanja, namješteno je apsolutno sve

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

AO
ante.oreskovic75
18:42 17.04.2017.

Niste dugo izdržati bez ovako značajnih vijesti,bravo vi.!

KO
kodifan
20:29 17.04.2017.

bljak

ZA
zagabria1
15:45 17.04.2017.

Zar ova ima fanove. Zapravo ne ona nego njene...