Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvoje lice zvuči poznato

Nives Celzijus uoči nove transformacije: Veseli me mrdanje i drmanje

Tvoje lice zvuči poznato
Foto: Nova TV
1/4
15.03.2017.
u 11:41

Nakon dva muška lika, Nives Celzijus ove ćemo nedjelje vidjeti u nježnijem, ženskom izdanju. Pjevačica će se transformirati u Shakiru

Nakon Tine Turner i Don Omara, Mario Roth ove nedjelje u showu "Tvoje lice zvuči poznato" postaje Danijela Martinović.

„Super simpatična pjesma, pozitivna, vesela, puna te neke Danijeline vedrine i duha“,  kazao je Mario kojega će, kako bi što uspješnije utjelovio Danijelu, scenskim pokretima podučavati trener Igor Barberić koji je i sam radio koreografiju za spot pjesme ''Volim barabu''.

Mario ističe kako će se morati puno smijati, što mu neće biti problem te dodaje: „Ovo je izazov i treba to tako prihvatiti. Ja ću se truditi da budem na razini zadatka.“

S posljednjeg mjesta na tablici u prošlotjednoj epizodi, Bojan Jambrošić uzvraća udarac transformacijom u jamajačkog pjevača Omija zbog kojega će prvi put proći proces tamnjenja kože.

„Znam samo jednu njegovu pjesmu, hvala Bogu da sam dobio upravo nju“, kazao je Bojan koji će nastupiti s pjesmom ''Cheerleader'' te dodao: „Stvarno ću pokušati zamisliti da sam na nekoj plaži i da pjevam osobi svog života i to je to!“

Nakon dva muška lika, Nives Celzijus ove ćemo nedjelje vidjeti u nježnijem, ženskom izdanju. „Super! Napokon sam žena i to lijepa žena!“ sretno će Nives koja će utjeloviti Shakiru, prema kojoj se, kaže, ljubav dogodila s pjesmom ''Objection'' koju će i izvesti na sceni.  

„Inače imam dosta dobar rad bokovima, a sada ćemo vidjeti. Veseli me sve to mrdanje i drmanje.“  priznala je Nives, a hoće li joj transformacija u neku žensku ikonu biti lakša ili teža od transformacija u muškarce, tek ćemo doznati. 

Ivana Mišerić nastavlja s transformacijom u muški spol, a nastupit će kao frontman ekstremnog hard-rock banda Kiss s pjesmom ''I Was Made For Loving You''  „Zvuče mekše nego što izgledaju. Opet je falset u igri!“ komentirala je Ivana i zaključila: „Trebam biti cool. To je poanta. Veseli me sve!“

Ove nedjelje vidjet ćemo i Dalibora Petka koji će postati jedna od pjevačica grupe Spice Girls, Daniel Bilić transformirat će se u Pitbulla, Ana Gruica u Ilana Kabilja, a Mia Anočić Valentić utjelovit će Sanju Doležal iz Novih fosila.

>>Željko Bebek je gledao kako se Dalibor Petko transformirao u njega, evo što je rekao

>>Nives Celzijus šokirala žiri imitirajući The Prodigy​

Komentara 2

DU
Deleted user
14:00 15.03.2017.

ni približno blizu...

LU
lukivoda
14:27 15.03.2017.

pogotovo mrdanje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije