MAMI PRIJATELJE

Nives se skinula u badić, fanovi oduševljeni!

Foto: Instagram
Nives se skinula u badić, fanovi oduševljeni!
19.05.2017.
u 11:29
"Sezona terasnog sunčanja", napisala je Nives pokraj fotografije na Instagramu, koja je vrlo brzo dobila puno lajkova i oduševljenih komentara.
Pogledaj originalni članak

Stigle su ljetne vrućine, a Nives Celzijus odlučila se osunčati u badiću na terasi.

"Sezona terasnog sunčanja", napisala je Nives pokraj fotografije na Instagramu, koja je vrlo brzo dobila puno lajkova i oduševljenih komentara. Jedan je pratitelj napisao kako je Nivesina guza kao "okrenuto srce", a drugi joj je napisao cijeli esej koji donosimo u cijelosti:

"Znaš li koliko si lijepa? Toliko da te najdivnije okice uporno ne mogu izbaciti, jer ništa nije tako lijepo, kao one. Toliko da ta prekrasna kosa mi izmami svaki pogled prema tebi, lijepe boje i oblikovana baš onako kako treba. Da sam pogled na tebe uljepša dan, izmami osmijeh i donese radost što postojiš, mada ti ni ne znaš koliko je ljepote u mojim očima prisutno kad te gledam. Ne poričem ni da tijelo zaostaje u tom pogledu, dapače, ono također čini tu savršenu cjelinu, baš takva kakva jesi, meni si savršena. No, kada bih nešto morao izdvojiti, onda bi to svakako bio osmijeh kojim činiš ovaj svijet ljepšim, a moj pogled ka tome nečem savršeno lijepom učini mi dan beskrajno lijepim, dan kakav god da bio, ne može biti loš pored toga. Sretnik je svaki kome pokloniš taj osmijeh svoj, a posebno sam sretnik u tome ja!"

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar babas
babas
12:10 19.05.2017.

Stvarno je seksi. Jesu li ovo prirodne ogromne grudi ili plastika?

Avatar Niškorist
Niškorist
13:21 19.05.2017.

A koji je zaštitni faktor ?

RI
rikavac
20:09 19.05.2017.

O Nives ,Nives sisa je za medalju.