zgodna voditeljica

Nives Ivanišević objavila novu fotku i pokazala neobičnu tetovažu, ali pratiteljice komentirale drugi detalj

Foto: Instagram
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
Goran i Nives Ivanišević/Pixsell
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
Nives Ivanišević
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
Nives Ivanišević
Foto: Instagram
Nives Ivanišević
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram/riley.loudermilk
03.02.2021.
u 14:33
Nives inače često objavljuje fotke na društvenim mrežama koje dobivaju i preko više tisuća lajkova, no ovaj detalj nitko do sada nije primijetio.
Pogledaj originalni članak

Radijska voditeljica Nives Ivanišević objavila je novu fotku s radnog mjesta. Nives inače često objavljuje fotke na društvenim mrežama koje dobivaju i preko više tisuća lajkova, no ovaj detalj nitko do sada nije primijetio.

Naime, supruga našeg tenisača Gorana Ivaniševića pokazala je malenu tetovažu na ruci. 
Tetovaža se zbog narukvice luksuznog brenda Cartier ne vidi u potpunosti, a što ona simbolizira zna samo Nives. 

Foto: instagram

Uz fotku na kojoj jednom rukom drži bujnu kosu, za koju su pratiteljice odmah komentirale da je prekrasna napsiala je kratko: 'Pojednostavite svoj život. Pokušajte'.

Podsjetimo, Nives se u srpnju prošle godine oprostila od mame Vesne, a radijska voditeljica priznala je javno da je iza nje najteži period u životu. Gotovo četiri mjeseca kasnije, krajem listopada, voditeljica je objavila da se ponovno vratila na posao.

Radijskoj voditeljici i supruzi tenisača Gorana Ivaniševića preminula je voljena majka s kojom je bila iznimno bliska, a koliko joj nedostaje, Nives je dala do znanja objavom na društvenim mrežama. Objavila je selfie koji je posvetila majci i napisala: "Najbolji osjećaj na svijetu jest znati da sam mali dio tebe", napisala je Nives i dodala: "Mama." Ganute pratiteljice mahom su joj ostavljale srca i pisale poruke podrške.  Nives inače ne govori često o svojem privatnom životu, no i u rujnu se prisjetila majke kada je njezin sin Oliver slavio rođendan.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.