Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgodna voditeljica

Nives Ivanišević objavila novu fotku i pokazala neobičnu tetovažu, ali pratiteljice komentirale drugi detalj

Foto: Instagram
1/15
03.02.2021.
u 14:33

Nives inače često objavljuje fotke na društvenim mrežama koje dobivaju i preko više tisuća lajkova, no ovaj detalj nitko do sada nije primijetio.

Radijska voditeljica Nives Ivanišević objavila je novu fotku s radnog mjesta. Nives inače često objavljuje fotke na društvenim mrežama koje dobivaju i preko više tisuća lajkova, no ovaj detalj nitko do sada nije primijetio.

Naime, supruga našeg tenisača Gorana Ivaniševića pokazala je malenu tetovažu na ruci. 
Tetovaža se zbog narukvice luksuznog brenda Cartier ne vidi u potpunosti, a što ona simbolizira zna samo Nives. 

Foto: reuters

Uz fotku na kojoj jednom rukom drži bujnu kosu, za koju su pratiteljice odmah komentirale da je prekrasna napsiala je kratko: 'Pojednostavite svoj život. Pokušajte'.

Podsjetimo, Nives se u srpnju prošle godine oprostila od mame Vesne, a radijska voditeljica priznala je javno da je iza nje najteži period u životu. Gotovo četiri mjeseca kasnije, krajem listopada, voditeljica je objavila da se ponovno vratila na posao.

Radijskoj voditeljici i supruzi tenisača Gorana Ivaniševića preminula je voljena majka s kojom je bila iznimno bliska, a koliko joj nedostaje, Nives je dala do znanja objavom na društvenim mrežama. Objavila je selfie koji je posvetila majci i napisala: "Najbolji osjećaj na svijetu jest znati da sam mali dio tebe", napisala je Nives i dodala: "Mama." Ganute pratiteljice mahom su joj ostavljale srca i pisale poruke podrške.  Nives inače ne govori često o svojem privatnom životu, no i u rujnu se prisjetila majke kada je njezin sin Oliver slavio rođendan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije