NIJE SE ČUVALA

Nives Celzijus otkrila bujnu pozadinu na plaži, fanovi zabrinuti: 'Auuu bit će guljenja'

Foto: Facebook Leo Nicolier
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Instagram
Foto: Instagram
24.06.2022.
u 11:40
"Auu, bit će guljenja", "Trebati će aloevera gel i jogurt", "Mislim da si malo izgorila", "Bila ti crvena ili bilo kakva uvijek si lijepa, zgodna" - nizali su se komentari
Pogledaj originalni članak

Pjevačica, glumica i spisateljica Nives Celzijus (40) na odmoru je u Crikvenici, a na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira na drvenom molu, a u prvom planu je njena bujna pozadina. Čini se da se Nives nije baš čuvala od sunca, budući da se vidi kako je dobro pocrvenjela. 

- Ja crvena! A kako ste vi? - napisala je Nives pokraj fotografije. 

"Auu, bit će guljenja", "Trebati će aloevera gel i jogurt", "Mislim da si malo izgorila", "Bila ti crvena ili bilo kakva uvijek si lijepa, zgodna" - nizali su se komentari. 

Celzijus je nedavno pratitelje oduševila golišavim izdanjem. Pozirala je na balkonu u malom crnom bikiniji koji je jedva obuzdao njezine bujne obline, a brojni pratitelji oduševljeni su njezinom tetovažom maslinove grančice koju je napravila početkom godine. Inače, Nives je novu tetovažu napravila u veljači kada se u društvu sestre uputila u tattoo studio. 

- Tetovirala sam se dva puta i dva puta sam pala u nesvijest. Da vidimo hoće li ovo treće tetoviranje biti malo sretnije. Treća sreća - rekla je Nives u videozapisu na kojemu leži na stolu dok ju tattoo majstor priprema za tetoviranje, a potom je pokazala i kako tetovaža izgleda. Snimila je video u ogledalu na kojem je vidljivo kako je istetovirala maslinovu grančicu koja je inače simbol mira, a pratitelje je u anketi upitala kako im se sviđa novi detalj na njezinom tijelu. 

VIDEO: Livaković i hrvatska Meghan Markle izrekli sudbonosno 'da' 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz