ČESTITALA PRIJATELJICI

Nives Celzijus objavila video na kojem se vatreno ljubi s Ivanom Mišerić: 'Film za odrasle u najavi'

Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nives Celzijus
Foto: Instagram
Nives Celzijus
Foto: Instagram
Nives Celzijus
Foto: Instagram
Nives Celzijus
Foto: Instagram
Nives Celzijus
Foto: Instagram
Nives Celzijus
13.09.2022.
u 20:24
- Ne znam kako da vam riječima opišem ljubav, pa pokušajmo ovako. Sretan rođendan, moja - napisala je u opisu videa snimljenog u jednom zagrebačkom restoranu
Pogledaj originalni članak

Radijska voditeljica Ivana Mišerić proslavila je 37. rođendan, a njena prijateljica Nives Celzijus (40) posebno joj je čestitala na Instagramu te objavila video na kojem se njih dvije strastveno ljube u usta. 

- Ne znam kako da vam riječima opišem ljubav, pa pokušajmo ovako. Sretan rođendan, moja - napisala je u opisu videa snimljenog lani u jednom zagrebačkom restoranu.

- Auuuuu….Mi se samo ljubimo! Ljubav neopisiva! Hvala što si tu i mogu uvijek uskočiti u tvoj zagrljaj! - poručila joj je Ivana u komentarima. 

Video je u samo sat vremena dobio više od 1500 lajkova i brojne pozitivne komentare. 

-  Film za odrasle u najavi; Lijepo; Sretan rođendan - poručili su Nivesini pratitelji. 

Podsjetimo, Ivana je nedavno objavila fotografije sa svojim dečkom Draženom Kovačićem (34) a brojni pratitelji odmah su primijetili kako njezin odabranik nije skidao pogled sa zgodne voditeljice.

-Ne valja sjediti na dvije stolice- napisala je Ivana u opisu objave. Voditeljica je partneru sjela u krilo u predivnom ambijentu bajkovitog Rovinja, a pratitelji su im poručili da su predivan par.

Radijska voditeljica se svojim novim odabranikom prvi puta pohvalila u prosincu prošle godine kada je na svojem Instagram profilu podijelila prvu fotografiju na kojoj pozira s dečkom. Uz objavu je kratko napisala 'Moje svjetlo' i dodala hashtag 'sve', a u komentarima su se javili brojni pratitelji koji su paru uputili komplimente. O Ivaninom dečku ne zna se gotovo ništa, a za pretpostaviti je da jako čuva svoju privatnost jer mu je profil na Instagramu zaključan za javnost.  Inače, Ivana i Dražen unatoč udaljenosti uspijevaju se dovoljno često viđati. Naime, Dražen živi u Istri, a Ivana u Zagrebu.

VIDEO: Borna Kotromanić oštro o Nikolini Pišek: 'Ja imam razum i obraz, a tebi je kokain nagrizao sve po malo' 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar lasta mala
lasta mala
21:38 13.09.2022.

G.nj.u.s.n.o.

Avatar intimus500
intimus500
21:52 13.09.2022.

Na šta je ovo društvo palo 🤯

NN
novo nenormalni
20:47 13.09.2022.

jeli to nives ima novog dečka?