Pala ponuda za brak

Samo Nives Celzijus ima hrabrosti prošetati gradom u badiću

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nives Celzijus
Foto: Srećko Rundić
Nives Celzijus
Foto: Instagram
Nives Celzijus
03.07.2017.
u 14:04
To što nisam na moru, ne znači da ne mogu uskočiti u kupaći kostim i prošetati ulicom - napisala je pjevačica uz fotografiju na kojoj je snimljena u kupaćem kostimu na ulici
Pogledaj originalni članak

Kontinent se polako prazni jer su svi pobjegli na more i hvale se na društvenim mrežama morskim fotografijama.

Te sreće nije Nives Celzijus koju poslovne obveze još uvijek drže prikovanu za kontinent, pa je pjevačica i spisateljica na originalan način odlučila kako dašak morskog ozračja stvoriti u Zagrebu. Nives se tako u kupaćem kostimu prošetala Zagrebom i na Instagramu je objavila fotografiju uz koju je napisala:

- To što nisam na moru, ne znači da ne mogu uskočiti u kupaći kostim i prošetati ulicom - domišljata je Nives. Nakon objave ove fotografije obožavatelji su počeli hvaliti njen izgled i odabir kupaćeg kostima, a jedan obožavatelj joj je ponudio i brak. 

 

 

 

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

IG
igiera
11:53 18.07.2017.

u glavi umjesto mozga ima konac koji drži uši...(a možda su u šumi)

AR
Artukovic
16:29 03.07.2017.

To samo pokazuje koliko je maloumna.

SK
skylar22
16:36 03.07.2017.

Ženska ima IQ sobne temperature. Nadam se da takva ne ide u školu po svoju djecu.