Kriva veličina?

Nives Celzijus jedva obuzdala obline u novoj snimci, pratitelji joj poručili: "Kupi badić koji ti paše"

Foto: Instagram/ nivescelsius
Foto: Instagram/ nivescelsius
Foto: Instagram/ nivescelsius
Foto: Instagram/ nivescelsius
Foto: Instagram/ nivescelsius
Foto: Danijel Galić
Foto: Instagram
Nives Celzijus
Foto: Instagram
Foto: Instagram
20.07.2021.
u 15:54
Nives Celzijus (39) ponovno je "zapalila" društvene mreže, a najviše pažnje privukao je njezin upečatljiv kupaći kostim  u kombinaciji fluorescentim bojama.
Pogledaj originalni članak

Nives Celzijus (39) ponovno je "zapalila" društvene mreže, a najviše pažnje privukao je njezin upečatljiv kupaći kostim  u kombinaciji fluorescentnim bojama.

Foto: Instagram/ nivescelsius

Nives trenutno uživa na godišnjem odmoru u luksuznom resortu u Tisnom, a pratitelje svakodnevno razveseli vrućim objavama, pa je tako i najnoviji video koji je podijelila na Instagram profilu podigao temperaturu.

U novoj objavi Nives izlazi iz bazena u uskom badiću koji je jedva držao njezine obline na mjestu, a uz objavu je kratko napisala.

- Celzijusi, a iako su obožavatelje ponovno raspametile obline, najviše pažnje je ukrao kupaći kostim upečatljivih boja. 

Foto: Instagram/ nivescelsius

Nekim pratiteljima kupaći se jako svidio te su joj uputili komplimente, a neki su pak komentirali kako je odabrala krivu veličinu.

"Obuci kupaći shodan tebi, a ne četiri broja manji", "Ono kad nema tvog broja, ali ti odlučiš da može i broj manji", samo su neki od komentara ispod objave.

VIDEO Albina igrala nogomet na humanitarno-sportskom spektaklu Gem Set Hrvatska

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.