ljeto još traje

Nives Celzijus istaknula bujne atribute u vrućim hlačicama, komentari ne staju: 'Bomba'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Facebook Leo Nicolier
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nives Celzijus
30.09.2022.
u 12:43
Pozirala je u crnom topiću s dubokim dekolteom i vrućim hlačicama koje su istaknule njezine noge, a kombinaciju je upotpunila metalik natikačama i crnim sunčanim naočalama.
Pogledaj originalni članak

Influencerica, pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (40) svoje pratitelje na Instagramu redovito počasti provokativnim izdanjima, a sada je pokazala da ljeto za nju još nije završilo. Nives se pohvalila kako uživa na Hvaru te ponovno probudila maštu, a u prvom planu opet su se našli njezini bujni atributi.

Pozirala je u crnom topiću s dubokim dekolteom i vrućim hlačicama koje su istaknule njezine noge, a kombinaciju je upotpunila metalik natikačama i crnim sunčanim naočalama i zaradila brojne komplimente pratitelja.

''Ma tooo'', ''Zgodna si'', ''Lijepo'', ''Ljepotica'', ''Te noge su nešto najljepše što postoji'', ''Kraljica'', ''Noge'', ''Wow'', ''Bomba'', samo je dio komentara.

Celzijus je nedavno zagolicala maštu pratitelja fotografijom na kojoj je pozirala u minijaturnom bikiniju s izrezom, a pokazala je i djelić tetovaže te zaintrigirala pratitelje.

Inače, Nives je nedavno otkrila kojim vježbama održava svoju zavodljivu figuru. Na svojem je Instagram profilu podijelila video u kojem je pokazala kako trenira, a otkrila je i što radi paralelno. Na snimci Nives vrti hula hoop, a tijekom treninga razgovara na mobitel. - Dan drugi. Možete li vi gledati koliko ja mogu vrtjeti? - započela je zatim objasnila:

- Uznapredovala sam toliko da mogu vrtjeti hula hoop i tračariti s gospođom majkom na mobitel. Satima... - napisala je uz snimku na kojoj je u crnom topu i minijaturnim bež hlačicama. 

VIDEO Objavljen je i službeni uzrok smrti kraljice Elizabete koja je preminula u 97. godini

trenutačno je na turneji

Danijela Martinović: 'Nekoliko mjeseci nisam mogla ustati iz kreveta. Upravo to je i bio razlog zašto sam izašla iz Magazina'

Nakon malo više od 30 godina karijere sretna sam jer mogu odabrati što, koliko, kada i gdje pjevati. Ne želim više ići preko svojih granica ni protiv svoga srca. U srpnju sam s pjesmom “Fortunata” nakon sedam godina nastupila na Splitskom festivalu. Shvatila sam tu pjesmu kao točku od koje bi se mogle razgranati raznobojne nove mogućnosti. Naime, kad imate dugu karijeru, s vremenom razvijete sposobnost, a usudila bih se reći i hrabrost, iskoračiti iz nekih ustaljenih okvira u kojim si godinama bio i po kojima te javnost percipira.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

TE
Teig1
13:30 30.09.2022.

Izgleda da je zasjela na Nord Stream 2, zato takva ogromna rupa iz svemira prepoznatljiva

ZA
zagi101
16:35 30.09.2022.

Niveeeees i ja bih malooooo