Ljubav je na selu

Nisu mogle vjerovati! Djevojke užasnute uvjetima u kojima žive farmeri

Foto: RTL
Ljubav je na selu
Foto: RTL
Ljubav je na selu
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
19.02.2020.
u 12:04
U najnovijoj epizodi "Ljubav je na selu" farmerice će se neugodno iznenaditi.
Pogledaj originalni članak

Napokon će sve djevojke stići na imanja farmera, no gotovo nijedna neće biti zadovoljna smještajem koji će im pružiti farmeri.

Jedna djevojka bit će u šoku od prljavštine koju će zateći u sobi, i to toliko da će poželjeti spavati na otvorenom. Drugoj će smetati dekor, treća će vrisnuti kada ugleda skakavce po sobi, a Ivanka će otići i korak dalje pa će najmlađem farmeru potpuno preurediti sobu.

Foto: RTL
Ljubav je na selu

Jedino će dame farmera Valtera biti presretne kada stignu na njegovo imanje. Tko su princeze na zrnu graška i tko ne shvaća da je došao na selo, gledatelji će doznati večeras od 21 sat na RTL-u.

Podsjetimo, nakon što su na svoja odredišta sinoć doputovale Josipove i Mirine odabranice, vrijeme je došlo da na put krenu i djevojke preostalih farmera. Prve su na redu bile Hakijine dame koje su sretno stigle u Konjic, no od Hakije ni traga ni glasa. 

''Došle smo na adresu koju nam je Hakija dao, a ta adresa je bila – brdo, brdo, brdo i još jedno brdo!'' požalila se Marijana Črlenec. Kako su sve stigle u visokim potpeticama, djevojke su sjele na kovčege uz cestu kako bi se malo odmorile dok čekaju, a usput su se požalile na loš doček. ''Trebao je doći i dočekati mene i djevojke'', zasmetalo je Nikolini. No uskoro je do njih stigao Hakijin pomoćnik Anel koji je razveselio djevojke pa su pohrlile upoznati se s njim, na trenutak posve zaboravivši na svojeg farmera.

''Nisam koketirala, više sam se upoznala'', opravdavala se Ines Petrić koju je, osim pozdrava, zanimalo koliko Anel ima godina i što je po horoskopu. Anel im je obznanio da Hakija za njih planira spektakularno putovanje do njegova imanja, i to u čamcu za rafting, što je dame ostavilo u potpunom šoku.

''Bočno hodaj! Skidaj štikle, divljina je, snađi se'', bodrile su jedna drugu Ines, Nikolina i Marijana, u potpuno pogrešno odabranoj modnoj kombinaciji, kad su se vukući kovčege hrabro krenule spuštati po kamenoj cesti koja vodi do rijeke. ''Govorile su mi da idem, da se opustim, ali prepala sam se jer možeš iskrenuti nogu i ozlijediti se'', komentirala je svoje zaprepaštenje najmlađa kandidatkinja Nikolina pa zaključila: ''Da sam znala kamo  idem, obula bih druge cipele''. Njezin strah nije nestao ni kad su stigli do rijeke pa se iskrcala iz čamca i odlučila pričekati neku drugu vrstu prijevoza dok su se Ines i Marijana hrabro otisnule niz riječne brzace.

Ivana Banfić, Minea i Ella svratile su u naš studio i otpjevale nam najveće hitove 90-ih.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
21:59 19.02.2020.

Nakon prigovora jedne od frikusa koje sudjeluju u ovom sprdacini od showa da kupaonica smrdi i da bi trebalo malo naspricati da mirisi, nas plesac Josip kaze: A sta bi ti htjela, pa na selu smo... Strasno... Inteligencija sobne temperature

Avatar LindaIN74
LindaIN74
16:01 19.02.2020.

Вoк! Pоsjetitе mоju stгaniсu u Sех Clubu - http://kisstok.com