'U povjerenju by Neven Ciganović'

VIDEO Nina Violić ispričala Ciganoviću je li ikada ulogu dobila preko kreveta i što misli o tome

Foto: Antonio Tatar
Foto: Antonio Tatar
Foto: Antonio Tatar
Foto: Antonio Tatar
Foto: Antonio Tatar
Foto: Antonio Tatar
31.05.2023.
u 20:00
Kazališna, filmska i televizijska glumica Nina Violić gošća je nove emisije 'U povjerenju by Neven Ciganović'
Pogledaj originalni članak

U drugoj emisiji 'U povjerenju by Neven Ciganović' u 'vruću' fotelju nasuprot voditelja Nevena Ciganovića sjela je kazališna, filmska i televizijska glumica Nina Violić. Nina je Nevenu otkrila brojne zanimljivosti iz karijere, ali i privatnog života. Otkrila je tako, između ostalog, i zbog čega nikada nije glumila u sapunicama.

- Jedno vrijeme su me stalno zvali, a sada me više nitko ne zove. Mene je to bilo strah raditi, u profesionalnom smislu... Za glumca je to užasno za**** posao jer imaš za snimiti 10,15 scena dnevno, nitko se tu ne bavi glumom. Kad netko od glumaca snima sapunicu onda često kažemo da je u rudniku - rekla je Nina Violić tijekom svog gostovanja u novoj emisiji Večernjeg lista. Otkrila je Violić i je li ikada bila ljubomorna na kolegice, ali i je li se ikada susrela s optužbama da je neku ulogu dobila preko kreveta. Na kraju razgovora Ciganović je za Ninu pripremio i zanimljiv poklon, a o čemu je riječ saznajte u videu. 

VEZANI ČLANCI:

Ciganović je porazgovarao i s glumcem Asimom Ugljenom s kojim je prokomentirao aktualnosti sa showbiz scene. S Ugljenom je razgovarao o pojmu ljepote, ženama u zrelim godinama na naslovnicama magazina, kampanji poznatog modnog brenda koja je podigla puno prašine. Otkrio mu je Asim i bi li i sam odjenuo ženski kupaći kostim, a dotakli su se i teme koriste li poznate osobe povremeno svoje zdravstvene dijagnoze i poremećaje za samopromociju ili doista žele ukazati na problem koji imaju kako bi pomogli drugima. 

VIDEO HRT-ova novinarka ima neobičan hobi


 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MA
marta22
20:00 31.05.2023.

Nina Violić je prije desetak godina napisala na Facebooku profilu, a to su prenijeli mnogi mediji "Ne podnosim nacionalizam, fašizam i povraća mi se od svih vrsta patriotizama." Dakle, ne povraća joj se (samo) od fašizma i nacionalizma, nego odd svakog patriotizma. Pametnome dosta. Inače, gđa glumica prima plaću iz proračuna.

ZJ
Zjako
03:26 01.06.2023.

Kad nam je ovo moralna točka crno nam se piše. Kakvi su to likovi koji nam dijeci daju smjer.