u šetnji gradom

Nina Badrić pozirala s mlađom sestrom Sunčicom i oduševila ležernim izdanjem: 'Ne zna se koja je divnija'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nina Badrić
21.09.2022.
u 20:45
U smeđim čizmicama, trapericama, bijeloj majici i kratkom sakou, Nina je pod ruku držala sestru koja je zablistala u bijelo-sivoj kombinaciji.
Pogledaj originalni članak

Glazbenica Nina Badrić ovog je srpnja napunila 50. godina, što se ne bi reklo gledajući njezine fotografije na društvenim mrežama na kojima oduševljava atraktivnom linijom. A osim izgledom, pratiteljice imaju razloga za zavidnost i zbog njezinih odjevnih kombinacija. Ovog puta u nešto ležernijem izdanju pozirala je hodajući ruku pod ruku sa sestrom Sunčicom. 

U smeđim čizmicama, trapericama, bijeloj majici i kratkom sakou, Nina je pod ruku držala sestru koja je zablistala u bijelo-sivoj kombinaciji. 

"Ruka u ruci pogled blag i ti i ja", napisala je Nina i označila sestru. Inače, citirala je pjesmu "Kofer" poznatog glazbenika Sergeja Ćetkovića, s malim izmjenama. U pjesmi, Sergej pjeva: "Ruke u hodu, dodir blag, ti i ja".

"Sorry Sergej što sam ti malko promijenila tekst", poručila mu je glazbenica u objavi.

"Kakve mačke", "Predivne sekice", "Ne zna se koja je divnija i to govorim o onome iznutra, zračite ljubavlju", "Sestra, bogatstvo", pisali su joj obožavatelji.

U objavi prije oduševila ih je fotografijom na kojoj je pozirala na kauču u kratkoj crnoj haljini, a u prvi je plan istaknula vitke noge. 

''Ja sam odgajan za svijet u kojem se živi od svog rada, voli se samo jedna žena (muškarac). Vjernost se podrazumijeva, sirotinja se pomaže i o tome se ne priča. Slabije se ne dira. Tuđe je tuđe i ne uzima se. Zna se šta je sramota. Nije čudo da se nisam baš nešto uklopio...'' podijelila je Nina dubokoumni citat pokojnog pjevača Đorđa Balaševića.

VIDEO>>Nada Mirković: 'Britanci su pokazali da će monarhija trajati, a Charles mora nastaviti kraljičinu politiku'

 

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

HU
Humbleandhonest
16:34 22.09.2022.

Moze li veci logo? A za ruku se ne vodi sestra od 5 banki. Bas mi dođe žao te izgubljene Nine koja ne zna bi li piškila ili kakila. Stalno na neka 2 stolca sjedi.

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
10:54 22.09.2022.

Primjećujem da sestra ne nosi grudnjak i hvala joj na tome. Hvala i Nini što ga nosi.