na Instagramu

Nina Badrić objavila fotografiju s početka karijere, pratitelji ju usporedili s Madonnom: 'Kao nacrtana'

Foto: Instagram/ badrich
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Marko Grubišić
Foto: Marko Grubišić
15.01.2022.
u 11:41
'Predraga fotografija i uspomena na početak karijere. Jedno od prvih profi fotkanja 90’godine i prekrasna posveta', napisala je Nina uz fotografiju na kojoj stoji posveta: 'Lijepo, pravilno lice. Nina, da li su ti rekli da sličiš na Madonnu? Koju - svaku!'
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Nina Badrić (49) svoje je obožavatelje počastila fotografijom s početka karijere. 'Predraga fotografija i uspomena na početak karijere. Jedno od prvih profi fotkanja 90’godine i prekrasna posveta', napisala je Nina uz fotografiju na kojoj stoji posveta: 'Lijepo, pravilno lice. Nina, da li su ti rekli da sličiš na Madonnu? Koju - svaku!' 

Pratitelje je nostalgična objava oduševila, a ubrzo su se nanizali brojni komentari i komplimenti. Neki su je usporedili s američkom kraljicom popa, a mnogi su joj poručili kako je ljepša i od Madonne.

"Ostala si uvijek ista", "Oduvijek posebna", "Kao nacrtana", "Predivna, uvijek dama", "Lijepa tada, lijepa sada","Meni si puno ljepša od Madonne", "Uvijek si bila divna", "Sličiš na Madonnu", samo su neki od komentara.

Nina je nedavno obožavatelje počastila fotografijom iz davne prošlosti. Naime, Nina je na svom Instagramu podijelila fotografiju na kojoj pozira kao djevojčica s nekoliko vršnjakinja. 

Inače, pjevačica je u posljednje vrijeme zaokupljena nastupima. U Beogradu je održala zajednički  koncert s Vladom Georgijevim, a za doček 2022. godine pjevala je u Brčkom u Bosni i Hercegovini na glavnom gradskom trgu. U nedavnom intervjuu za Večernji list Nina je progovorila i o životnim promjenama na koje se odvažila tijekom pandemije. 

- Potpuno sam promijenila svoje navike. Život bez stresa u mome poslu nevjerojatno mi je godio. Okrenula sam sve naglavačke. Samu sebe iznenadila sam koliko sam toga promijenila u svome životu. Ova pauza me je resetirala potpuno. I duhovno i mentalno i fizički. Iskoristila sam je maksimalno za sebe i osjećam se super. Moja svakodnevica je mir. Živim zaista jednim normalnim mirnim životom i stvorila sam sebi svoju sigurnu oazu prepunu dobrih ljudi – otkrila je Nina. 

VIDEO: Počinje izbor za Večernjakovu ružu: Sve nominirane potražite u Večernjem listu i na portalu


 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

CR
crna.rupa
16:50 15.01.2022.

Dobri ovi komentari podrške za Ninu obrisali su ih preko stotinu ali članak i dalje stoji na mjestu koji nema veze s nićim.