istaknula noge

Nina Badrić objavila fotku na kojoj je u uskoj haljini s visokim prorezom, odmah skupila više od 10.000 lajkova

Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Nina Badrić
Foto: instagram
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Dimitrije Nikolic/PIXSELL
Koncert Nine Badrić na Ljetnoj pozornici u Nišu
Foto: Dimitrije Nikolic/PIXSELL
Koncert Nine Badrić na Ljetnoj pozornici u Nišu
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
08.01.2022.
u 11:45
"Ostavi za mene pet minuta samo... Ti i ja se dobro znamo" napisala je Nina uz fotku. Obožavateljima se objava posebno svidjela, a to se može zaključiti jer je do sada skupila više od 10.000 lajkova.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Nina Badrić objavila je fotografiju koja je nastala za vrijeme jednog snimanja prije par godina. Nina je za tu priliku bila odjevena u usku crvenu haljinu s visokim prorezom. 

"Ostavi za mene pet minuta samo... Ti i ja se dobro znamo" napisala je Nina uz fotku. Obožavateljima se objava posebno svidjela, a to se može zaključiti jer je do sada skupila više od 10.000 lajkova, te su joj u komentarima pisali kako je predivna i ostavljai emotikone vatre. 

 

Inače, Nina je u posljednje vrijeme zaokupljena nastupima. Nedavno je u Beogradu održala održala zajednički koncert s Vladom Georgijevim, a sada se sprema i za doček 2022. godine u Brčkom u Bosni i Hercegovini na glavnom gradskom trgu. U intervjuu koji je nedavno dala za Večernji list Nina je progovorila i o životnim promjenama na koje se odvažila tijekom pandemije. 

- Potpuno sam promijenila svoje navike. Život bez stresa u mome poslu nevjerojatno mi je godio. Okrenula sam sve naglavačke. Samu sebe iznenadila sam koliko sam toga promijenila u svome životu. Ova pauza me je resetirala potpuno. I duhovno i mentalno i fizički. Iskoristila sam je maksimalno za sebe i osjećam se super. Moja svakodnevica je mir. Živim zaista jednim normalnim mirnim životom i stvorila sam sebi svoju sigurnu oazu prepunu dobrih ljudi - kazala nam je glazbenica. 

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

ČS
Čuvaj se senjske ruke
12:11 08.01.2022.

Jedan brak, puno zaručnika. Nije li dosta, Nina? Okreni se malo pjesmama.

KO
KoToTamoPeva
14:02 08.01.2022.

sad ne cmizdris kak ti je tesko i da nemas novaca? Si pobrala krumpir kod onog gospodina koji ti je nudio posao?

KR
Kreso1969
12:30 08.01.2022.

Extra klasa i jos u najboljim godinama!