'BOMBA'

Nikolina Pišek ponovno pokazala zašto je jedna od najzgodnijih Hrvatica

Foto: Instagram
Nikolina Pišek-Ristović
Foto: Instagram screenshot
Nikolina Pišek-Ristović
Foto: Instagram
Nikolina Pišek-Ristović
Foto: Krasnodar Peršun/HRT
Nikolina Pišek
Foto: Instagram
Nikolina Pišek
Foto: Instagram
Nikolina Pišek-Ristović
03.08.2020.
u 21:00
Na posljednoj je fotografiji pozirala u kratkom kombinezonu, a u prvom planu su bile njene dugačke noge i dekolte. Odmah su uslijedili brojni komplimenti
Pogledaj originalni članak

Voditeljica Nikolina Pišek posljednjih godina živi u Beogradu, a trenutačno se odmara na hrvatskoj obali. Na Instagramu redovito objavljuje fotografije na kojima nas podsjeća zašto je godinama na popisu najljepših Hrvatica. 

Na posljednoj je fotografiji pozirala u kratkom kombinezonu, a u prvom planu su bile njene dugačke noge i dekolte. Odmah su uslijedili brojni komplimenti. 

- "Bomba", "Meni najljepša Hrvatica", "Kakva žena, wow", "Je li moguće da si ovako lijeoa i zgodna", bili su samo neki od komplimenata. 

Foto: Instagram
Nikolina Pišek

Pišek u posljednje vrijeme često koristi društvene mreže kako bi iznijela svoj sud o aktualnim zbivanjima. Nedavno se tako osvrnula na Škorine glasače, a dotakla se i neizbježne teme o cijepljenju. Nakon nedavne rasprave o cijepljenju koju je izazvao Tony Cetinski svojim obraćanjem uživo svim pratiteljima, voditeljica je reagirala. – Jedina stvar koje se moramo bojati je strah sam. "Nothing in life is to be feared, it is only to be understood. Now is the time to understand more, so that we may fear less." Ovo je rekla jedna Nobelovka. Dvostruka.

Foto: Instagram/Nikolina Pišek
Nikolina Pišek
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL, Davor Puklavec/PIXSELL
Nikolina Pišek
Foto: Instagram
nikolina pišek
Foto: Instagram/Nikolina Pišek
Nikolina Pišek
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
nikola pišek
Foto: Instagram

Odazivala se na ime Marie Curie. Vjerojatno bi u današnje vrijeme bila kamenovana zbog svojih dostignuća. Nema veze što bi bez nje oboljeli od karcinoma mogli odmah zatražiti posljednju pomast, a ako slomite nogu, bilo bi vam vjerojatno savjetovano da je odrežete da vam ne smeta. Ljudi, informirajte se. Živimo duže i kvalitetnije nego ikada u povijesti. A to nije zasluga molitve kao takve. Ili barem ne samo nje... – poručila je Pišek nedavno.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

SA
samoborka
06:46 04.08.2020.

U naslovu članka istini odgovara jedino ime dotične.

IP
info_punkt
02:53 04.08.2020.

ma noge ok, nego... jel ju neko peglom opalio po ustima?

Još iz rubrike Showbiz