Glumačka karijera

Nikolina Pišek nakon sapunice dobila ulogu i u filmu

Foto: pixsell
Nikolina Pišek nakon sapunice dobila ulogu i u filmu
23.04.2011.
u 11:02
Zahtjevnim projektom PIšek će se vinuti do visina koje su daleko iznad njezinih dosadašnjih poslova među kojima su uglavnom bili voditeljski angažmani i gostujuće uloge
Pogledaj originalni članak

Nakon uloge u seriji "Najbolje godine", u kojoj je glumila alkoholičarku Luciju, voditeljica Nikolina PIšek nastavlja glumačku karijeru. Njezin uspon ubrzat će se novom atraktivnom zadaćom u filmu, otkrila je sama Nikolina na svom Facebook profilu.

- Mali film za veliko platno - pohvalila se seksi voditeljica Nove TV svojim prijateljima, a prenio srpski Story.

Zahtjevnim projektom PIšek će se vinuti do visina koje su daleko iznad njezinih dosadašnjih poslova među kojima su bili voditeljski angažman u inačici Big brothera - "Operaciji trijumf", a po jedanput se pojavila i u serijama "Bračne vode" i "BItange i princeze".  

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
11:11 23.04.2011.

pa nekako je vidim na holivudskom platnu, tamo nitko neće skužit to afektiranje na hrvatskom!

SA
sandrina
17:35 23.04.2011.

kakvi projekti-takva i glumica....ŽBLJ kategorija