Slobodan ko ptičica

Nikola Karabatić: Nisam gay, a trenutno nemam ni djevojku

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Nikola Karabatić: Nisam gay, a trenutno nemam ni djevojku
27.06.2010.
u 20:39
Francuski rukometni reprezentativac nasmijao se novinarskim napisima kako je homoseksualac. Do kraja srpnja boravit će na našoj obali i uživati u noćnim izlascima.
Pogledaj originalni članak

Nakon što je Nikola Karabitić prošli tjedan u Dubrovniku snimljen sa muškim društvom, neki mediji su potakli priče kako je gay. Na takve napise on se samo nasmijao i za RTL-ov Exkluziv rekao kako mu je to sve smiješno. - Mogu novinari reći što hoće ja znam što sam ja. Tu sam s prijateljima i bratom, to odmah znači da sam gay? - zapitao je Karabatić koji će u ljepotama Jadranske obale uživati do kraja srpnja kada mu počinju treninzi. Vrijeme provedeno u Hrvatskoj iskoristit će za odmor i izlaske, čak ni Svjetsko nogometno prvenstvo ne prati jer su njegovi favoriti Francuska i Srbija ispali, a Hrvatska nije ni došla do Južne Afrike pa nema za koga navijati. Rukometaš je priznao kako nema djevojku, pa domaće cure imaju šansu upecati zgodnog sportaša.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Časna seka
Časna seka
08:48 30.06.2010.

Pa i nije gay, samo je biseksualac.

OB
-obrisani-
10:14 28.06.2010.

kakva su to novinarska smeča od ljudi,to je prestrašno...Nikola napusti što prije ove prostore,dok ti pedofiliju nestave na teret.......sramota

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
22:53 27.06.2010.

Nije Ljudevit Gaj ?