Novi zaplet

Nevjerojatno što je sad učinila sestra Meghan Markle samo zato da zaradi

Foto: Reuters/Pixsell
meghan markle
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
meghan markle
Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL
Meghan Markle
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
18.05.2018.
u 10:05
Samantha Markle navodno je lagala da je doživjela prometnu nesreću dok su je progonili paparazzi i tu lažnu informaciju prodala je tabloidima.
Pogledaj originalni članak

Samantha Markle, polusestra buduće britanske princeze Meghan Markle, doživjela je u srijedu navečer prometnu nesreću u blizini svog doma na Floridi.

U nesreći je slomila zglob i ima frakturu koljena i tvrdi kako su paparazzi krivi što je doživjela nesreću jer je u pokušaju da ih izbjegne izgubila kontrolu nad vozilom.  Međutim, ovaj slučaj dobio je sasvim novi i neočekivan zaplet jer policija tvrdi kako ne mogu pronaći dokaze da su Samanthu pratili paparazzi i  da su oni krivi što je doživjela nesreću, piše Daily Mail.

Policija je ispitala i novinara TMZ-a koji je prvi objavio informaciju o navodnoj nesreći te fotografiju Samanthe Markle u bolnici. Policija sumnja u cijelu priču jer novinar ne zna u kojoj bolnici je Samanthi pružena pomoć, a na prometnici na kojoj se prema Samanthinim tvrdnjama dogodila nesreća ne pronalaze nikakve dokaze da je ondje došlo do sudara. Daily Mail kontaktirao je nekoliko vodećih fotoagencija i sve negiraju da su taj dan pratile Samanthu Markle.

Otkako je njena polusestra objavila zaruke s britanskim princem Harryjem, Samantha pokušava na sve načine ocrniti Meghan. Okrivila je Meghan za financijsku propast njihova oca, bila je ljutita što nije pozvana na vjenčanje, krivi Meghan za sve, a zapravo pokušava zaraditi na imenu svoje sestre i očito je spremna i lažirati prometnu nesreću kako bi informacije prodala tabloidima.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.