JAIME I MARGOT

Nevjerojatna sličnost dviju glumica: 'Ovo nije ista osoba!?'

Foto: Pixsell
Margot Robbie i Jaime Pressly
Foto: Twitter
Foto: pixsell
jaime pressly
Foto: Paul Hackett/REUTERS/PIXSELL
Margot Robbie
Foto: Chase Rollins/Press Association/PIXSELL
Margot Robbie
04.03.2019.
u 15:57
Jaime Pressly (41) najpoznatija je po ulozi Joy Turner u sitcomu "Moje ime je Earl" i Margot Robbie (28), glumica nominirana za Oscar u filmu "Ja, Tonya", nisu čak ni iz iste države, budući da je Jaime Amerikanka, a Margot Australka.
Pogledaj originalni članak

U svijetu slavnih osoba puno je dvojnika, no sličnost dvije poznate glumice postala je pravi hit na društvenim mrežama. Jaime Pressly i Margot Robbie toliko nalikuju jedna drugoj, da ih ni njihovi fanovi ponekad ne mogu raspoznati.

Jaime Pressly (41) najpoznatija je po ulozi Joy Turner u sitcomu "Moje ime je Earl" i Margot Robbie (28), glumica nominirana za Oscar u filmu "Ja, Tonya", nisu čak ni iz iste države, budući da je Jaime Amerikanka, a Margot Australka. Jaime je i 13 godina starija, no svejededno izgledaju poput blizanki. Fanovi su čak napravili i montažu na kojoj su uzeli od svake glumice pola lica i stavili jednu pokraj druge. Sličnost je nevjerojatna.

Glumice su se prošle godine i susrele, a fotografije s tog susreta pokazuju koliko su i same šokirane. 

Inače, društvene mreže pune su komentara šokiranih fanova koji su bili uvjereni da je to ista osoba. 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar ZigiMarley
ZigiMarley
17:10 05.03.2019.

...nisu ni blizu slične, ali neki dokoni debil je 'primjetio' sličnost, objavio na nekoj društvenoj mreži, i onda je to velika skupina debila vidjela i proširila i na kraju to debilni mediji primjete i prenose nama. Kada vidite ovo onda odmah skužite kako nastaju fake news! :-)

ZA
zagi101
16:33 04.03.2019.

obje bile kod istog plastičnog kirurga, zato su slične

Avatar Kaladin
Kaladin
16:07 04.03.2019.

Očito nisu iste, osobito usne, vilica i osmijeh, a sve to mijenja cjelokupni izgled lica. Jedna je "mekša", druga "oštrija", a "fanovi" koji ne vide razliku su im neinteligentni