BRAK NA PRVU

Nemilosrdni komentari gledatelja: 'Nikolina, što si umišljaš? Obična si konobarica!'

Foto: RTL
Brak na prvu
Foto: Facebook
Brak na prvu
Foto: Facebook
Brak na prvu
Foto: Facebook
Brak na prvu
31.03.2020.
u 08:44
Čini se da su gledatelji odlučili što misle o sudionici showa Nikolini Tutić.
Pogledaj originalni članak

Nakon sinoćnje epizode emisije "Brak na prvu" ne prestaju pristizati komentari gledatelja. Naime, na službenoj Facebook stranici osvanuli su komentari brojnih fanova koji su zaključili da im Nikolina Tutić, Adamova supruga, uopće nije simpatična.

Foto: RTL
brak na prvu
Foto: RTL
brak na prvu
Foto: RTL
brak na prvu

– Nikolina je prava. Ma neću reći. I onda takve koje odaberu nasilnike i macho tipove plaču brzo kako ih maltretiraju, a Adam dečko i pol na mjestu. Jedino se možda zaljubi kada vidi njegovo imanje i BMW – napisao je komentator, a na njega se nadovezala i jedna komentatorica.

Foto: Facebook
Brak na prvu

– Bože Nikolina, što si umišljaš? Obična si konobarica. Spusti tu kljuku. Nećeš biti popularna zvijezda, jedino bitch – rekla joj je.

– Za nju se nema više što reći. Ali nadodao bih da inspekcija rada malo pogleda emisiju i pogleda kakve profesorice rade po školama s djecom. Pa očito je poremećena i zla osoba. Smije mu se i pokušava ispasti anđeo pred drugima, mene je sram umjesto ćele. K tome moram dodati da sam transića zgodnijih i ljepših vidio – izjasnio se gledatelj kao i mnogi drugi koji su pisali slično.

Foto: Facebook
Brak na prvu

Zaredali su se i nešto oštriji komentari i to u vezi s Nikolininim izgledom.

– Ljudi moji, zagledajte se malo više u Nikolinu, pa ona je zarobljena u tijelo muškarca. Isto tako i facu ima – komentirao je jedan gledatelj.

Foto: Facebook
Brak na prvu

Neki su komentirali i Adamovo odsustvo reakcije nakon njezina priznanja da joj je za oko zapao netko drugi.

– Adam je nakon Nikolinine izjave trebao reagirati bilo kako, a ne kao pi... šutjeti i dopustiti da ga beštija ponižava – stoji u komentaru.

Podsjetimo, parovi su se sinoć našli na grupnoj večeri, gdje su se družili i upoznavali.

Gordana i Milan nakon povratka s medenog mjeseca nastavili su život u stanu, a među njima se, unatoč prijašnjim nesuglasicama, stvari razvijaju u dobrom smjeru. Nikolina smatra da se Adam silno trudi dobiti njezinu pažnju.

– Previše mi je provoditi 24 sata s Adamom, treba mi malo prostora, smatra Nikolina dok se on nije žalio na činjenicu da kuha za nju i još je dodao da mu ništa nije teško. Odnos Lidije i Alena došao je do točke pucanja pa su, umjesto u zajedničkom stanu, nakon povratka s medenog mjeseca vrijeme proveli odvojeno. Lidija je iz stana otišla u hotel.

Hrvatski pjevači, glumci, dizajneri: "Čuvajmo jedni druge!"

– Otišla sam iz stana jer je situacija između mene i Alena bila malo napeta. Maknula sam se da se smirim i vidim sve iz neke druge perspektive. Mrzim ispraznost, ne podnosim isprazne postupke i isprazne riječi, on ispada licemjer. Ne znam kako ćemo dalje. Teško, ali idemo dalje, komentirala je Lidija. Dok su parovi na večeri, stručnjaci Boris Blažinić, Ita Štefanek i Ingrid Divković promatrat će njihovo ponašanje, a da oni to ne znaju.

Prateći njihovo ponašanje, moći će donijeti zaključke o pojedinim parovima. Alen je na večeru došao sam, što je izazvalo zanimanje ostalih parova, a njemu je to stvorilo nelagodu pa je objasnio da su se morali odvojiti jer su preburno krenuli u sve. – Ne znam koliko čudno gledaju drugi parovi na nas, ali mislim da je nama ovo bilo potrebno i da je to za našu dobrobit, komentirao je Alen. Lidijin dolazak izazvao je najviše reakcija jer su svi čekali kako će reagirati kad ugleda Alena, a on je komentirao da ga je pozdravila dosta službeno.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar Eddie
Eddie
11:53 31.03.2020.

Zato su je i odabrali, zbog "gledanosti" i komentara. Uskoro će iz paštete iskakati... Umišljena, neškolovana, narcisoidna osoba prosječnog izgleda

X1
X12345
00:50 01.04.2020.

OKVALS 54, da bas si dobro napisao. Sta im svima treba ova sramota.

OK
okvals54
11:11 31.03.2020.

Ne znam tko je bolesniji,oni koji nastupaju u Show-u ili oni koji to sr.gledaju.