Broji još sitno

Nedavno je otkrila sretne vijesti, a sad je pozirala bez šminke i s trbuščićem: 'Nije to tako strašno'

Foto: Žarko Bašić/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Janko Janjić
Sementa Rajhard u kampanji za Mucca torbe
Foto: Instagram
Sementa Rajhard
Foto: Davor Puklavec/pixsell
Foto: Davor Puklavec/pixsell
28.12.2019.
u 12:25
Glumica i pjevačica Sementa Rajhard uskoro će se po prvi puta ostvariti u majčinskoj ulozi. Radost zbog prinove ne krije ni na društvenim mrežama na kojima se pohvalila 'kućnim izdanjem'.
Pogledaj originalni članak

Početkom studenog pjevačica i glumica Sementa Rajhard objavila je najslađe vijesti. Iako svoj privatni život nastoji čuvati podalje od medija nije se mogla suzdržati, a da se obožavateljima ne pohvali da će se uskoro ostvariti u majčinskoj ulozi.

- Nas troje. Tri srca kucaju zajedno zauvijek. Uskoro nam stiže princeza - objavila je tada Sementa koja uživa u trudnoći. Iako je bila neizostavno lice gotovo svih važnih evenata u posljednje vrijeme glamurozne izlaske zamijenila je ležernim kućnim izdanjem, a to joj, sudeći prema posljednjoj objavi, ne pada teško.

- Super su mi velike spavaćice. Nije to tako strašno...red carpet haljine zamijeniti spavaćicama L sizeom
Izlaske zamijeniti krevetom i trudničkim jastukom. Zijevanje od 20 i 15 h..... Sve to jaaaako brzo prolazi, a dolazi nešto najslađe:)))) Curke sve je to superiška Dajem i savjete: SLUŠAJ SAMO SEBE :)))) - poručila je Sementa uz fotografiju na kojoj pozira u spavaćici s preslatkim motivima francuskih buldoga.

Sementa prinovu očekuje s dugogodišnjim partnerom Vanjom Brundulom. - Vanja i ja si odgovaramo po ubrzanom tempu, imamo slične interese i volimo otići na koncerte, festivale ili u kino na film. Super mi je što on zna hendlati svoj i moj posao i razumije prirodu mog posla - otkrila je svojedobno Rajhard  koja je poznata po ulogama u seriji "Stella" i "Čista ljubav".

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

IM
Immanuell
13:32 28.12.2019.

Sretno!!!