sud ukinuo zabranu prilaska

Nećak Rickyja Martina odustao od optužbi za incest, pjevač sve objavio na društvenim mrežama: 'Istina prevladava'

Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Ricky Martin
Foto: Blanco Victor J/Press Association/PIXSELL
Ricky Martin
Foto: Instagram
Ricky Martin
Foto: Instagram
Foto: PA/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
21.07.2022.
u 20:54
Vijest o ukinutoj zabrani prilaska objavio je i sam pjevač na društvenim mrežama pod opisom: "Istina prevladava".
Pogledaj originalni članak

Dennis Yadiel Sanchez, nećak slavnog pjevača Rickyja Martina, odustao je od optužbi za incest, piše NBC News. Kako donose, Dennis je dobrovoljno odustao od pokretanja slučaja, a sudac je ukinuo privremenu zabranu prilaska. 

"Na virtualnom sudskom ročištu nećak je dobrovoljno odustao od optužbi i rekao je da mu više ne treba nalog za zaštitu", rekao je glasnogovornik suda. Privremena zabrana prilaska istječe danas i zatim se neće produljivati, a izdana je još 1. srpnja u skladu s portorikanskim Zakonom o sprječavanju i intervenciji kod nasilja u obitelji, nakon što je Dennis tvrdio da je imao romantičnu vezu s Martinom te da "strahuje za svoju sigurnost". 

I Martin i Dennis prisustvovali su ročištu, a pjevačev odvjetnik je rekao da je Ricky spreman izravno se obratiti sucu na saslušanju i zanijekati romantični i seksualni odnos sa svojim nećakom te da ga je uhodio.

Vijest o ukinutoj zabrani prilaska objavio je i sam pjevač na društvenim mrežama pod opisom: "Istina prevladava".

Podsjetimo, Dennis je izjavio da je trpio fizičke i psihičke napade tijekom sedmomjesečne veze s Martinom. 

Rickyjev odvjetnik rekao je da Ricky nikada nije imao nikakav seksualni ni romantični odnos sa svojim nećakom.

"Nažalost, osoba koja je iznijela ovu tvrdnju bori se s dubokim mentalnim problemima. Ricky, naravno, nikada nije bio i nikada ne bi bio upleten u bilo kakvu seksualnu romantičnu vezu sa svojim nećakom. Ovo ne samo da je neistinito već je i odvratno", rekao je odvjetnik Martin Singer.

VIDEO>>Tonči Huljić javio se nakon što je postao djed djevojčici Albi: 'Hana je bila jako pribrana i hrabra, ponovno je pokazala da se žene dobro nose s takvim situacijama'

autobiografija ''U inat sima''

Željko Bebek: Svaka karijera sastavljena je od uspona i padova, a moja je dokaz da sam više bio 'gore'

Kako kaže Bebek, rođen je na kraju strašnog rata i na početku jednako strašnog mira, djetinjstvo mu nije bilo ispunjeno veseljem, no uvijek je sanjao o drukčijem životu, glazbi i svojem bendu, a to je i ostvario. I nakon gotovo 50 godina karijere publiku oduševi svakim novim hitom, svakim novim nastupom, a tako je bilo i na promociji knjige, koja je za njega bila poseban dan.

nela Kocsis

'Nakon uloge turbofolk pjevačice počeli su mi nuditi samo seksi uloge, sada me to živcira'

- Nisam htjela da me se doživljava kroz tu prizmu, a odbijam takve uloge i dalje. Svoju profesiju ne gledam isključivo kroz bankovni račun i sama sam sebi najveća kritičarka - ističe. Draže joj je, veli, igrati karakterne i dramski zahtjevne likove. O moći njene glumačke transformacije svjedoče svi oni koju su je gledali u Gavelli čijom je članicom ansambla posljednjih deset godina

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
21:55 21.07.2022.

"Livin' la vida loca". Ili ti ga u slobodnom prijevodu - sve munjeno.