voli domaći dizajn

Ne viđamo je često u ovakvom izdanju! Doris pokazala dekolte, fotka odmah skupila više od 20.000 lajkova

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Doris Pinčić Rogoznica
Foto: Instagram
Doris Pinčić Rogoznica
Foto: Krasnodar Peršun/HRT
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Doris Pinčić
Foto: Instagram
11.08.2020.
u 12:35
"Jer svako ljeto ima svoju haljinu", napisala je Doris ispod objave.
Pogledaj originalni članak

Glumica i voditeljica Doris Pinčić na Instagramu često objavljuje fotografije odjevnih komada u koje se zaljubila. To je učinila i ovaj put s haljinom dizajnerice Lorete Gudelj. Neobično za Doris, obukla je haljinu koja ima duboki dekolte, a fotka je odmah skupila više od 20.000 lajkova.

Foto: Instagram

"Jer svako ljeto ima svoju haljinu", napisala je Doris ispod objave. 
Podsjetimo, nakon što je u javnost dospjela prepiska između zagrebačke glazbenice i bivše domine Alexe Ognjene, oglasio se i zadarski pjevač te bivši suprug Doris Pinčić, Boris Rogoznica. 

 – Moje povjerenje i prijateljstvo iskorišteni su i zloupotrijebljeni na najgori mogući način. Žao mi je što sam u trenutku osobne slabosti popustio ''muškim hormonima'' i napravio veliku pogrešku koja će me pratiti cijeli život. Najviše mi je žao što sam time povrijedio svoju obitelj i prijatelje, moje najmilije. Nadam se da će smoći snage oprostiti mi jednog dana – rekao je za Story zadarski kantautor, 33-godišnji Boris Rogoznica, nakon što je u medije dospjela njegova intimna prepiska s 36-godišnjom Alex Ognjenom.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 29

LI
liliZG
12:56 11.08.2020.

objašnjenje njenog bivšeg muža za prevaru mi je toliko smiješno da se ne prestajem smijati....... otkucala ga ljubavnica pa se iznenadio kako je njegovo povjerenje izdano... hahahahaaaaaaaaa

NE
nečešrazbojniče
16:05 11.08.2020.

Lako za dekolte. Skoro svaka ženska majica, košulja...... ima dekolte ali mene zanima gdje su sise?

Avatar Warded
Warded
13:51 11.08.2020.

Lipa haljina, lan i vez. A o njenom mužu i njegovom "prijateljstvu" 🙄 ha ha ha