POPULARNI CHEF

Ne biste ga prepoznali! Pažanin pokazao kako je izgledao kao tinejdžer

Foto: RTL
Ivan Pažanin
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Ivan Pažanin
Foto: Pixsell
Ivan Pažanin
Foto: Instagram
Foto: RTL
Ivan Pažanin
Foto: tomislav miletić/pixsell
Ivan Pažanin
Foto: Pixsell
Ivan Pažanin
Foto: RTL
Ivan Pažanin
Ivan Pažanin
11.10.2020.
u 18:30
Pažanin je na Instagramu objavio fotografiju staru 18 godina. Ivan je tda bio u vojsci, a umjesto kose i brade bio je obrijan i ošišan gotovo na ćelavo. U pozadini se prigodno čuje i Oliverova pjesma "2002. godine u Splitu".
Pogledaj originalni članak

Ivan Pažanin, jedan od najpoznatijih domaćih chefova postao je prepoznatljiv po svojoj bradi i plavoj kosi, pa ga je teško prepoznati po svojim zaštitnim znakovima. No, Pažanin je na Instagramu objavio fotografiju staru 18 godina. Ivan je tda bio u vojsci, a umjesto kose i brade bio je obrijan i ošišan gotovo na ćelavo. U pozadini se prigodno čuje i Oliverova pjesma "2002. godine u Splitu". 

Foto: Instagram

Podsjetimo, Ivana smo prvi put upoznali u showu "Tri, dva, jedan, kuhaj!', gdje je bio član žirija. tada je postao ljubimac žena i jedan od najpoznatijih domaćih neženja. Posljednjih godina posvetio se privatnom biznisu, a u Splitu je otvorio restoran u kojem kuha, a u RTL-ov show ponovno se vratio prošle godine.

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: tomislav miletić/pixsell
Ivan Pažanin
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
Ivan Pažanin
Foto: Instagram

- Ne postoji nešto što ne bih probao. I zaista sam svašta probao! Namirnice koje su potpuno drugačije od namirnica koje mi konzumiramo. Od zmije, skakavca, škorpiona…. Ali ipak se držim Mediterana i našeg načina prehrane. Meni nema bolje hrane od naše, kazao nam je prošle godine u razgovoru za Večernji list. 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.