potjera

Natjecatelji u šoku! Osvojili su 110.500 kn jer je Kotiga zablokirao i zanijemio u zadnjoj sekundi. Biste li znali odgovor?

Foto: HRT screenshot
Foto: HRT screenshot
Foto: HRT screenshot
Foto: HRT screenshot
01.04.2021.
u 08:41
Naime, osvojili su 110.500 kuna jer je Kotiga zablokirao i nije znao odgovoriti na pitanje koje ga je dijelilo od 14. točnog odgovora.
Pogledaj originalni članak

U jučerašnjoj epizodi Potjere, Dean Kotiga nije uspio 'uloviti' Domeniku, Dalibora i Gorana. Naime, osvojili su 110.500 kuna jer je Kotiga zablokirao i nije znao odgovoriti na pitanje koje ga je dijelilo od 14. točnog odgovora. 

Foto: HRT screenshot

Dean nije znao odgovor na pitanje o talijanskoj regiji koje je glasilo: 'U kojoj su današnjoj talijanskoj regiji živjeli antički Sikani'. Točan odgovor bio je Sicilija. 

Natjecatelji su bili u potpunom šoku jer je Kotiga ostao nijem, a vrijeme je isteklo. 

Voditelj Joško Lokas našalio se da je razmišljao o tome imaju li natjecatelji možda upravo srčani. Kotiga je priznao da stvarno nije znao točan odgovor. 

– Ma zato što sam razmišljao hoću li gađati bez veze ili pokušati izvući i dok sam razmišljao... – priznao je. 

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže:

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

VI
Vito
09:05 01.04.2021.

Hvala Kotigi što "daje novce" natjecateljima. Novci i tako nisu vlasništvo javne kuće zvane hrt, nego i od natjecatelja pa je pošteno vratiti im njihov novac barem djelom. Uz to su ga i zavrijedili, znali su. Bilo bi nepošteno da im ga je uskratio u ovo vrijeme kad rijetki imaju ustavnu privilegiju rada.

MP
mila perković
14:22 01.04.2021.

Rijetko koji natjecatelji imaju tako slabo znanje, u prvoj minuti, na ploči prelagana pitanja, u eto im novca. A Kotiga je simpa lik koji baš tako naštima da eto u zadnjoj sekundi izgubi. Sjajan majstor

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
09:01 01.04.2021.

Nije mu prvi put !