Reality 'Parovi'

Natjecatelji realityja napali Milijanu: Nećeš dalje bludnice

Foto: screenshot
Foto: screenshot
Foto: screenshot
Foto: Instagram
Foto: Facebook
Foto: Screenshot Happy TV/Srbija Danas
09.04.2019.
u 12:39
Natjecatelji reality showa "Parovi" kažu kako neće dopustiti da se Milijana približi oženjenom Aleksandru Požgaju i neće dozvoliti da ugrozi njegov brak.
Pogledaj originalni članak

Sve je izglednije kako ljubav kontroverznog para Milijane Bogdanović i Milojka Božića neće opstati.

Ljubav Milojka i 53 godine mlađe Milijane na kušnji je otkako su ušli u reality show "Parove" gdje se Milijana zbližila s oženjenim natjecateljem Aleksandrom Požgajem. 

Milojka je jako pogodilo kako se njegova zaručnica ponaša i to joj je jasno dao do znanja, a sada su na Milojkovu stranu stali i svi ostali natjecatelji ovog reality showa, piše Kurir.

Poručili su kako neće dozvoliti da se Milijana približi oženjenom Aleksandru.

- Nećemo dozvoliti da sruši brak Aleksandra i Ivane. Tako da, mala, noćna mora smo ti. Od večeras se drži samo svog supruga. Nećeš dalje. Bludnice. Razvratnice - govorili su u showu natjecatelji.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.