otišao s 1000 kuna

Natjecatelj u 'Milijunašu' zapeo na pitanju o velikim hitovima bivše države. Biste li vi znali odgovor?

Foto: HRT
Foto: HRT
Foto: Marin Tironi/Pixsell
Foto: HRT
12.11.2021.
u 09:30
Džoker na pitanju za 4000 kuna nije znao te je natjecatelj upotrijebio i onoga posljednjega, "pola-pola". U suženoj ponudi odgovora na osmo pitanje potom se nisu našli Krist i Otac, a Željko se opredijelio za odgovor Sin te je, poput svoga prethodnika, kviz napustio s 1000 kuna.
Pogledaj originalni članak

Željko Bosanac (60) iz Labinaca u sinoćnjoj epizodi kviza "Tko želi biti milijunaš?" bio je drugi natjecatelj, ali kao i prvi uspio je osvojiti samo 1000 kuna.

Prvo je za sportsko pitanje "Kome Davor Šuker u Francuskoj 1998., gdje je bio strijelac na šest od sedam odigranih utakmica, nije uspio zabiti gol" uključio znalca jer nije znao odgovor, Argentincima, Francuzima, Nizozemcima ili Nijemcima? Uz pomoć znalca Brune osvojio je 2000 kuna. Hrvatska je na SP-u u Francuskoj briljirala i uzela broncu, no u dvoboju u Bordeauxu Šuker nije zabio gol Argentincima.

Željko je potom upitao džokera "zovi" zna li nalazi li se Krist, Bog, Sin ili Otac u naslovima pjesama dviju grupa, od kojih jednoj pripada stih "Dobro jutro gospodine H...", a drugoj "... pod slovom B je moje ime". Džoker nije znao te je natjecatelj upotrijebio i onoga posljednjega, "pola-pola". U suženoj ponudi odgovora na osmo pitanje potom se nisu našli Krist i Otac, a Željko se opredijelio za odgovor Sin te je, poput svoga prethodnika, kviz napustio s 1000 kuna.

Naime, "... pod slovom B je moje ime" jedan je od stihova pjesme "Ako ima Boga" grupe Bijelo Dugme, a "Dobro jutro gospodine H..." stih je pjesme Prljavog kazališta, "Oprostio mi Bog".

VIDEO>>Ivana Mišerić podijelila internet zbog - salame! Pratitelji je optužili da je razmažena i nezahvalna


 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

JA
jadnatikoza
16:28 12.11.2021.

Bivša država se zvala Jugoslavija i tamo je bilo puno dobrih ali i loših stvari kao i danas s jednom razlikom. Onda smo rasli i bili ekonomska i vojna sila a danas padamo i predzadnji smo u EU po BDP-u. Našutavaju se s nama ko s starom kantom