progovorila o braku

Nataša Janjić obratila se suprugu: 'U dvije godine pregazila su nas dva vlaka'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
21.12.2020.
u 12:09
Glumica sa specijalistom ortopedije ima dvoje djece, uskoro dvogodišnjeg sina Tonija i petomjesečnu kćer Kaju.
Pogledaj originalni članak

Glumica Nataša Janjić Medančić slavi drugu godišnjicu braka sa suprugom Nenadom Medančićem, a tom se prigodom svom suprugu, inače specijalistu ortopedije, obratila i putem društvenih mreža. Nataša je objavila zajedničku fotografiju koju je upotpunila emotivnim opisom.

Foto: Instagram
Nataša Janjić
Foto: Duško Marušić/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Nataša Janjić
Foto: Instagram
Foto: Instagram

"U dvije godine pregazila su nas dva vlaka, ali na kraju dana, doslovno i figurativno, ostajemo nas dvoje.  Da se na tvoje rame uvijek mogu osloniti i da uvijek bude onoga čemu se možemo zajedno smijati. Ostalo ćemo lako... Sretna nam dvogodišnjica braka, mužu i ljubavi!" poručila je Janjić svom suprugu s kojim ima dvoje djece, uskoro dvogodišnjeg sina Tonija i petomjesečnu kćer Kaju.

Foto: Instagram

"Dva prekrasna vaša vlaka.Sretna vam godišnjica braka", poručila im je u komentarima jedna od pratiteljica, a čestitkama su se pridružili mnogi.  "Bravo za vas dvoje! Ponosna sam na vas", "Predivni ste", "Još dugo, dugo godina vam želim", pisali su im pratitelji.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

ZA
zagi101
14:18 21.12.2020.

čim je objava ovak javno tu nekaj ne štima, za god dana raspad braka uz objavu kak im je bilo lijepo ali eto......

CO
Content
22:08 27.12.2020.

Žuto-kuruzna, srami se!!!!..Ni sama ne znaš koji ti je, ovo, "muž" po redu..Čuj, dva vlaka? Samo dva? Ugledaj se na gdju Katarinu Toljanić, ženu koja je ostala udovica s 12-ero djece s JEDNIM, zakonitim mužem.