romansa u biogradu

Natali Dizdar više ne skriva svog dečka Antu Jerolimova

Foto: dalibor urukalović/pixsell
natali dizdar
Foto: dalibor urukalović/pixsell
natali dizdar
Foto: dalibor urukalović/pixsell
natali dizdar
Foto: dalibor urukalović/pixsell
natali dizdar
15.05.2010.
u 18:03
Iako je donedavno zadarska pjevačica svog dugogodišnjeg dečka skrivala od fotografa kao zmija noge jutros je s njim opušteno prošetala biogradskom rivom.
Pogledaj originalni članak

Među mnogim poznatim glazbenicima koji su se danas prošetali biogradskom rivom bila je i zadarska pjevačica Natali Dizdar u društvu svog dugogodišnjeg dečka Ante Jerolimova.

Iako ga je donedavno skrivala od javnosti i fotografa kao zmija noge jutros je Natali iščekujući završnu večer Porina na kojem je nominirana za najbolju žensku vokalnu izvedbu opušteno popila kavu u njoj najdražem društvu, no prije toga je prolaznike počastila pravim malim performansom.

Naime, prema priči svjedoka zaljubljeni par na ulici se žestoko porječkao, ipak nesuglasice su brzo izgladili i sjeli u obližnji kafić da smire strasti.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

OB
-obrisani-
21:15 15.05.2010.

odmah se vidi da je dečko normalan i preko volje s ovom umisljenom zvijezdom...loše joj stoji ta trenerka..netko bi joj trebao reci...

VI
vitaszorcms
21:39 15.05.2010.

15.05.2010. u 21:15h jura911 je napisao/la: odmah se vidi da je dečko normalan i preko volje s ovom umisljenom zvijezdom...loše joj stoji ta trenerka..netko bi joj trebao reci... +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ A to što joj je dečko preko volje s njom,traje nekih 5-6 godina.Zar stvarno misliš da bi je netko trpio toliko godina na svoju štetu,da je takva kakvom je ti opisuješ ! Ja je ne znam,ali neki moji je dobro znaju i niti jedan od njih nije rekao da je umišljena.Cura je svoja i ne da se navlačiti i zajebavati.A to je ono što iritira kojekakve papke koji misle da su neodoljivi i da joj se mogu upucavati na priglupi način.Ona takve u pravilu spusti brzo na zemlju.No najbolje sve o njoj znaju baš oni koji je uopće poznaju,ali su čuli od takvih kao što si ti ! A glede trenirke,zar ti si modni mačak koji je specijalizirao sportsku odjeću ! Trenirka je sasvim ok. i zaboli nju što ti i ja o tome mislimo !

OB
-obrisani-
17:57 16.05.2010.

15.05.2010. u 21:55h jura911 je napisao/la: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ jura911 ,ja ti nisam njen advokat,ali pogledaj malo neke njene spotove u minicama.Noge su joj sve samo ne ružne,a meni je posebno lijepo ju gledati kako skladno pleše i kako graciozno koristi te noge.Cura ima stila kao malo tko i to treba reći.

Još iz rubrike Showbiz