Otkrila je i zašto

Naša influencerica i voditeljica se zaručila, a identitet zaručnika skriva

Foto: Instagram
Foto: Instagram/Wanda Nara
Paula Sikirić
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Foto: Instagram
26.08.2020.
u 20:45
Rekla sam da njegovom mljackanju u snu, njegovoj pasti napolitani, njegovoj razbacanoj odjeći i tenisicama. Rekla sam da čovjeku koji me naučio voljeti, rekla je Paula.
Pogledaj originalni članak

Domaća influencerica i voditeljica Paula Sikirić pohvalila se velikim novostima u svom privatnom životu i otkrila je svojim vjernim obožavateljima kako se zaručila.

- Rekla sam da njegovom mljackanju u snu, njegovoj pasti napolitani, njegovoj razbacanoj odjeći i tenisicama. Rekla sam da čovjeku koji me naučio voljeti, razumjeti i slušati. Ja sam voljena, mirna i najsretnija žena na svijetu! - napisala je Paula i objavila fotografiju zaručničkog prstena. Identitet svog budućeg supruga skriva, a otkrila je za Story i zašto je tome tako.

- Vidim da je to nešto što sve zanima. Čuvam njegovu privatnost, iako su ga počeli prepoznavati na ulici zbog naših pasa. Nije odabrao moj posao, odabrao je mene. Poštujem njegovu i našu intimu, a možda se i jednog dana pojavi ispred kamere - rekla je Paula. Prije godinu dana otvoreno je pričala o svojim problemima s bulimijom i pričala je o tome kako je emocije gušila u hrani te kako je bila uvjerena da je debela i kada je na svoju visinu od 177 cm imala 59 kilograma mislila je kako je debela i nakon svakog obroka je trčala. Opisala je svojim pratiteljima kroz što je prolazila od 2017. godine do 2019. godine, a onda je jedan dan napisala kako joj je dugo trebalo da prihvati samu sebe i kako je tek uz ljubav svog života prigrlila sve svoje mane.

Foto: Instagram

- Tko me prati dugo, zna za moju borbu s bulimijom. Dugo mi je trebalo da prihvatim samu sebe, sa nadošlim kilama, strijama i celulitom. Dugo mi je trebalo da se opet iskreno smijem i shvatim površnost i nebitnost 'tog problema'. Meni je došao 'on', naučio me da volim samu sebe u svim oblicima. Naučio me da se smijem i kad mi se ne smije. Naučio me da su vani ozbiljni problemi, a kako 'on' kaže: 'najlakše je skinuti kile.' Meni je trebao 'on' da se konačno prihvatim, ali je došao tek kada sam ja prihvatila sadašnjost. Bez gledanja u prošlost, bez srljanja u budućnost.Tek kad zavolite sada, doći će ljepše sutra. Ja sam voljena žena sa svim svojim manama, a što je najbitnije, ja volim sebe - napisala je tada Paula.

VIDEO Upoznajte najpopularnije psiće naših zvijezda

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZV
zvezdomor
07:07 27.08.2020.

nikad čuo nikad vidio o nikad znao da je gripozna

Još iz rubrike Showbiz