podijelila detalje

Naša glumica otkrila: Sinoć skoro nisam zaspala jer ostavljam obitelj zbog posla

Foto: Instagram screenshot
Nataša Janjić
Foto: Instagram
Nataša Janjić
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
Nataša Janjić
Foto: Instagram/Wanda Nara
Nataša Janjić
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Facebook
Foto: Instagram
Foto: Instagram
04.09.2021.
u 15:15
Otkrila je da je riječ o poslovnom putovanju, te opisala neke svoje brige koje ima zato što će prvi put nakon dugo vremena stati pred kamere.
Pogledaj originalni članak

Glumica Nataša Janjić Medančić (39) na Instagramu je objavila fotku iz aviona. Otkrila je da je riječ o poslovnom putovanju, te opisala neke svoje brige koje ima zato što će prvi put nakon dugo vremena stati pred kamere. 

"Jako dugo se nisam pakirala sama. (Ono baš samo moj kofer i samo moje krpice) Dugo nisam ni letjela sama. Skoro sinoć nisam zaspala od uzbuđenja pomiješanog sa sjetom i brigom što ostavljam obitelj zbog posla. Skoro sam pomislila da bih trebala odustati" napisala je nataša i nastavila:

"I skoro sam u teškoj tremi što stajem pred kamere nakon dugo vremena. Ali skoro se pomalo počinjem i veseliti" zaključila je glumica. 

Foto: Instagram

Nataša je nedavno na svojem je Instagram profilu podijelila doživljaje s drugog putovanja avionom s djecom. Ovog puta djeca su bila živahna, a to je glumici otežalo putovanje.

Priznala je da su već na aerodromu bili aktivni, hodali po čekaonici te tako kratili vrijeme čekanja. Dodala je da njezina djeca ovog puta nisu spavala tijekom leta.

"Plakanje pet minuta. 45 minuta keksa, igre i priče", opisala je glumica kako je izgledalo njihovo putovanje zrakoplovom ovaj put. Zatim su se uputili na trajekt gdje su maleni istraživali okoliš, trčkarali i naslanjali se na staklo. Kada su stigli na odredište, glumica je unatoč brizi imala osmijeh na licu. 

Podsjetimo, Janjić Medančić se prije mjesec dana pohvalila kako je prvi put sama putovala s djecom avionom. Sa svojim pratiteljima je podijelila sve scenarije kojih se pribojavala te otkrila da je sve prošlu u najboljem redu. Rekla je da su djeca bila smirena te brzo zaspala. Dodajmo da glumica ima dvoje djece s ortopedom Nenadom Medančićem s kojim je u braku od 2018. godine.

VIDEO Severina nam je potvrdila nagađanja: 'Moje dijete će spavati u svom domu'

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

ČS
Čuvaj se senjske ruke
23:16 04.09.2021.

Što ga farba!

Avatar Asterix
Asterix
16:12 04.09.2021.

wtf

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
16:15 04.09.2021.

Skoro nije zaspala hahaha sto to uopće znači..